.. / / / 18.05.1999

Dnevnik mlade nimfomanke II

Ugotovila sem, da je bilo po "tistem" življenje čisto drugačno. Že počutila sem se drugače. Bolj seksi, bolj žensko. Saj ne, da bi bila prej slaba bejba, nasprotno, ampak enostavno se mi je zdelo, da znam biti še bolj zapeljiva, kot sem bila že prej. Kot bi na čelu nosila napis "jaz sem pa že." Tako nekako sem se obnašala. Pa ne samo to. Še nekaj sem ugotovila. Postala sem nimfomanka.

Najbrž je bilo samo vprašanje časa, kdaj bom to ugotovila in si priznala. Ker sem pač, kot že rečeno, brala veliko take "poučne" literature, sem se srečala tudi s tem pojmom. Takrat sem samo slutila, da to sem, po "tistem" pa sem si to tudi potrdila.

Takrat mi je v mojo pokvarjeno glavo padla odlična zamisel. Zakaj ne bi kar obeh? Enostavno nisem mogla več brez seksa. Bil je v mojih mislih dneve in noči, minute in ure. Zanimivo je bilo, da skoraj nikoli nisem seksala z enim tipom večkrat. To sploh ni bilo vznemirljivo. Vedno je moral bit drug.

Pa tudi to me je kmalu minilo. Skoraj vedno na isti način. Po dveh mesecih sem obupovala. Domišljala sem si, da je to to, da sem doživela vse, kar sem lahko, in da je zdaj konec z mojim seksualnim življenjem. Pa sem se seveda, tako kot že mnogokrat prej, pošteno zmotila.

Nekega pozno poletnega večera sem se s prijateljico odpravila ven, v disko. Sicer takih zadev nisem preveč marala, sploh zaradi glasbe, ampak to je bila odlična lokacija za "ulov." Oblekla sem se tako kot ponavadi zelo, zelo rajcajoče. Pa ne samo zaradi tipov, tudi zaradi sebe.

Enostavno sem se dobro počutila, če sem vedela, da me bodo takoj, ko bom vstopila, tipi prav pohotno pogledali, ženske pa z največjo zavistjo. Tudi prijateljica ni bila slaba. Sicer ni bila nimfomanka, bila pa je ženska, ki me je razumela najbolj od vseh, ženska, ki sem ji zaupala še tako umazane podrobnosti.

Vstopili sva torej noter. Kot sem že rekla, pogledi so kar deževali, jaz pa sem elegantno hodila mimo vseh potrebnih tipov in si kot levinja pred ulovom ogledovala plen. Usedli sva se pred šank in malce počakali. Ni minilo dosti časa, ko so se že pojavljali "mrhovinarji" in na vsak način skušali plačati pijačo. Seveda se nisem branila, nisem pa seveda dala prvemu, ki mi je plačal.

Prijateljica je kmalu popustila, saj se je zapletla s tipom, ki ji je bil, kolikor sem zaznala, preveč všeč, da bi ga kar tako pustila. "Kar izkoristi priložnost", sem si mislila, ko je z nasmehom na obrazu odhajala. Tega ji nisem zamerila. Tak je bil pač najin dogovor. Če najdeš tipa, pojdi z njim, daj se dol in pridi nazaj. Enostavno. Ona je torej našla svoj plen, jaz sem še izbirala.

Naenkrat sta se znašla poleg mene dva tipa, očitno dobra prijatelja. Nekako se mi je zdelo, da tekmujeta, kdo si bo pridobil mojo naklonjenost. Takrat mi je v mojo pokvarjeno glavo padla odlična zamisel. Zakaj ne bi kar obeh? To bi bilo nekaj novega in zeloooo razburljivega. Upala sem samo, da bosta onadva za to. Zapletli smo se torej v pogovor in nekako sta dojela, da obema posvečam enako pozornost. Popili smo nekaj alkohola in ker vedno povem kaj mislim, sem jima kmalu predlagala, če bi se malce sprehodili do njunega avta (vedela sem, da ga imata, vendar sem pozabila, katerega).

Takoj sta bila seveda za, kar ni bilo nič presenetljivega. Do avta sta me skoraj prinesla, saj sem očitno malce preveč popila, pa vendar ne toliko, da ne bi vedela, kaj delam. Res bi bilo škoda, če se česa takega ne bi spomnila. Eden od njiju se je usedel na prvi sedež, drugi pa na zadnjega, k meni. Taka razdelitev mi sicer sprva ni preveč ugajala, a sem pozneje ugotovila, da ni bila slaba ideja. Tisti na zadnjem sedežu je kar takoj prešel v akcijo.

Potegnil mi je gor kratko majčko in se lotil mojih takrat že zelo trdih in vzburjenih bradavičk. Držal jih je z obema rokama in včasih zelo močno stisnil, kar me je še bolj podžigalo. Tisti drugi je nekaj časa gledal, potem pa je ugotovil, da ne more samo sedeti in gledati. Hvala bogu. Prijel me je za noge in jih potegnil k sebi. Tako sem bila z zgornjim delom telesa na zadnjem sedežu, kjer me je obdeloval prvi, s spodnjim delom pa med prvima sedežema, kjer se je z mano ukvarjal drugi.

Prvi mi je še vedno lizal joškice, drugi pa je pokleknil in se nevarno približeval mojemu mednožju. Prvič odkar sem seksala, sem ugotovila, da mi ni treba nič početi. Enostavno ležim in se prepuščam užitkom. In tako sem se tudi takrat. Prvi je še vedno vztrajal, drugi pa je z jezičkom že dosegel moje občutljivo mesto.

Najprej se ga je dotikal narahlo, potem pa je začel lizati vedno hitreje in močneje, kot bi se mu nekam mudilo. Spustil se je tudi do špranjice in ga narahlo porinil noter. In še enkrat. In potem v ritmu. Bilo je skoraj tako dobro, kot bi seksala. Nekako kar nisem hotela, da odneha, a je ravno to storil. Zanalašč. Da mi še ne bi prišlo. Pameten dečko. To mi je bilo všeč.

Sploh pa je bil že čas, da zamenjamo položaj. Tudi meni se je nekaj počelo. S prvim delom telesa sem se zdaj obrnila proti tipu, ki je sedel na prvem sedežu, drugi pa je lahko občudoval mojo ritko. Odpela sem mu hlače, kajti več kot očitno je bilo, da nekaj sili ven. Ni bil tako ogromen, bil pa je simpatičen. Srednje dolžine in kar precej debel. To mi je bilo všeč, saj se dobro čuti.

Prijela sem ga v roko in najprej nežno podrgnila gor in dol. Kmalu zatem sem približala svoje ustnice in ga vzela v usta. To je bil šele nor občutek. Bila je samo ena napaka. Ko sem ga namreč tako sesala, nikoli nisem mogla dolgo zdržati. Hotela sem ga namreč nekam drugam, v neko drugo luknjo.

A ravno, ko sem to premišljevala se je zgodilo nekaj, kar se mi do tedaj še ni. Skoraj sem pozabila, da je zadaj še nekdo, a sem ga še kako začutila, ko mi ga je nepričakovano porinil noter. To je bila šele fantazija. Jaz s tičem v ustih in v muci. Prelepo da bi bilo res. Pa je bilo. In tako smo seksali v ritmu kar nekaj časa. Pravzaprav ne tako zelo veliko, ker mi je kmalu prišlo. Njima pa tudi. A še ni bilo dosti. Ne zame, ne za njiju. Zdaj smo zamenjali položaje.

Tisti s prvega sedeža se nama je pridružil zadaj, saj je na vsak način hotel občutiti mojo mokroto in pohoto. Ulegla sem se na hrbet, eden se mi je usedel k glavi, drugi me je zajahal. Spet sem fafala in spet sem seksala. Občutek sem imela, da me bo kar razneslo. Sploh se mi ni zdelo, da mi je pred nekaj minutami že prišlo. Ker je bil preveč dobro. Pa tudi onadva se nista pritoževala. Vedno sta nekaj stokala in umazano govorila, nista in nista imela namena kmalu končati. Pa saj je prav tako. Itak sem imela namen cel večer preživeti z njima.

In sem tudi ga. Dokler nismo omagali. Zjutraj.

Juicy - avatar

Juicy

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 03.03.2001 na ŽVPL-u skupaj objavil 12 člankov.

Juicy rada seksa v avtu / vir: http://flic.kr/p/6QQtu3 - thumbnail

Juicy rada seksa v avtu / vir: http://flic.kr/p/6QQtu3