Pravno pojasnilo

Vsebina, objavljena na spletnih straneh ŽVPL-a (www.zvpl.com), je last Zavoda Embrio, in jo je brez pisnega dovoljenja prepovedano prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Vse pravice so pridržane.

Zavod Embrio, se bo na vse načine trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na teh spletnih straneh, vendar Zavod Embrio, ne prevzema nobenih garancij za posledice njihove uporabe. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Zavod Embrio, niti nihče, ki je sodeloval pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Povezave, dostopne na strani ŽVPLA (www.zvpl.com), so postavljene, da olajšajo uporabo strani obiskovalcem. Zavod Embrio, ne odgovarja za vsebino povezav. Vse povezave uporabljate na svojo lastno odgovornost. Zavod Embrio, ne jamči točnosti, popolnosti ali varnosti podatkov na spletnih straneh, dostopnih po internetu, in ne predstavlja ali kakorkoli oskrbuje katerekoli od strani, ki so dostopne po internetu. Vaša je odgovornost, da poskrbite za primerno zaščito proti virusom in si zagotovite primerno kompatibilno programsko opremo.

ŽVPL (logotip in kratica) je zaščitena blagovna znamka na območju Republike Slovenije.

Slogan "Kam ste namenjeni zvečer?" je zaščiten na območju Republike Slovenije.