.. / / / 13.09.2001

Testirajte se!

Spletna stran TheSpark.com vam ponuja obilico zabavnih testov, ki vam znajo razjasniti kakšno skrivnost o sebi ali pa vsaj popestriti dan! Tako lahko testirate svojo osebnost (The Personality Test), svoja istospolno usmerjenost (The Gay Test), lahko testirate s kolikimi ljudmi boste še seksali (The Sex Test) in tako naprej.

Na koncu vsakega testa vas bo poleg rezultata čakalo še nekaj zanimivih statistik, ki vam lahko (ali pa ne) pridejo prav. Recimo: The Sex Test je izpolnilo več kot 6 milijonov ljudi, od tega jih je 55 % ženskega spola, 41 % udeležencev še nikoli ni seksalo, 6 % udeležencev je poročenih in 31 % ljubiteljev nanizanke Star Trek še nikoli ni seksalo.

Če nadaljujemo, The Bastard Test (Ali-sem-prasec test) je izpolnilo več kot dva milijona moških (ali pa žensk, ki so se izdajale za moške) od katerih jih:73 % pije (alkohol),58 % kocka,51 % bi jih lagalo, da bi seksali s kom,47 % vara,41 % sovraži homoseksualce17 % bi seksalo s sorodniki ... in tako naprej.

Seveda se rezultati in odstodki spreminjajo iz dneva v dan, tako da me ne držati za besedo če bodo cifre po vašem testu drugačne! Še to: več kot štiri milijone žensk (ali pa moški, ki se izdajajo za ženske) je izpolnilo The Bitch Test (Ali-sem-kuzla test), medtem ko je le dva milijona moških (ali pa žensk, ki so se izdajale za moške) izpolnilo The Bastard Test (Ali-sem-prasec test). Številke si razlagajte sami ...

Okej, ne bom več težil, zabavajte se na www.thespark.com!

P.S.: Nikakor ne spreglejte himne TheSparkovcev :-)))

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

TheSpark.com - thumbnail

TheSpark.com