6 pirov in Čukur!

Prav gotovo bi jih z lahkoto pošlukal, ker je res velik fant, ne le po rasti ampak tudi v očeh glasbenih kritikov, slovenske hip-hop javnosti in kričečih deklic v prvih vrstah prepolnih dvoran. 6pack Čukur je rojen Playa iz Veleja, lastnik večih zlatih ketn, Guci majčk in uma sposobnega v vsakem trenutku najti pravo rimo, lastnik starega plavega Kadeta, gangsterskih brčic in srca popolnoma predanega Velenju.

Odločen je, da popelje Velenjsko in seveda slovensko rap sceno v višje sfere in ji zagotovi kar največjo parcelo v slovenskem muzičko-ozemeljskem katastru. Zakaj pa ne - kjer je volja je tudi pot, in kjer je pot, tam se dela!

In res se je delalo ... Naredili so se komadi, naredil se je album, naredili so se koncerti in naredil se je spot! Snemalo se je seveda v Velenju, šlukalo seveda v Maxu, končalo pa seveda na zadnjem zicu playamobila v parku pred gimnazijo. Ostale detajle Šluk Šluk-a si preprosto morate ogledati v četrtek, 14.2.2002, v popularni mladinski oddaji Videospotnice, kjer bo svojo podobo in glasilke na ogled postavil tudi 6 Pack sam!

Vidimo!

pERO

Nina Tomše - avatar

Nina Tomše

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 44 člankov.

6Pack Cukur - thumbnail

6Pack Cukur