Glasovanje za spot leta

Videospotnice v prijaznem sodelovanju z ŽVPL pripravljajo spletno stran, kjer boste glasovali za spot leta po vašem izboru. Glasovanje se je začelo 7. septembra 2001, več o tej novosti pa boste izvedeli, če boste ta sestavek brali dalje!

Pravila glasovanja so sila preprosta, v finale so se, in se bodo tako do konca leta še naprej uvrščali spoti, ki so kadarkoli zasedli katerokoli od prvih treh mest na lestvici Videospotnic, ki je le klik (mogoče tri) stran od tu.

Vsako (ali pa skoraj vsako) soboto bo v Videospotnicah predstavljenih pet spotov, ki se bodo tako avtomatično in absolutno uvrstili na lestvico spot leta, na kateri pa je potem vse odvisno samo od vas.

Pravila glasovanja so ista kot pri dnevni letvici, glasujete lahko torej le enkrat dnevno, za lestvico spot leta pa lahko glasujete na ŽVPL ... in preko kuponov v reviji Antena.

Za osvežitev spomina in v pomoč kdaj se je letošnje leto začelo, smo se odločili, da začnemo lepo po vrsti (brez hiš v znanem nam slovenskem mestu na tujem), torej z januarjem letošnjega leta, nato pa v galop pregleda po kronologiji dogodkov oziroma uvrstitev.

Spot leta bo svečano in z vsem potrebnim in dogodka vrednim pompom predstavljen in razglašen v novoletni oddaji Videospotnic.

Redakcija Videospotnic in

Uredništvo ŽVPL - avatar

Uredništvo ŽVPL

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 09.04.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 79 člankov.

Glasuj za spot leta na <a href - thumbnail

Glasuj za spot leta na <a href