Heroji ne gledajo nazaj

Očitno pomladansko sonce ne zdrami le medvedov, ampak ima podoben učinek tudi na nekatere ti glasbenike, ki čez zimo radi malce počepnejo. In med takšne bi uvrstila tudi mlade Los Ventilos. Po lasnkoletnem Heroju, za katerega jim je drugo verzijo spota naredil Tomaž Štrucl, so se spet odločili za nov videospot.

Tokrat snemanja spota za komad Ne gledam nazaj ne bo potrebno ponoviti, morda tudi zato ne, ker jih je na snemanju nadzoroval in vse niti vzel v svoje roke sloviti Ven. A vendarle se nikoli ne, kdaj lahko pride do trenutnega pomanjkanja idej ali veselja do dela. V zadnjem času se pri spotih ne govori o stvaritvah benda, temveč o stvaritvah režiserja, ki si ga izbere bend ali mu ga določi založba.

In najnovejšo Venovo stvaritev boste lahko ocenili v ponedeljek 11.3.2002, ob 19.15 na TVS 2, seveda v oddaji Videospotnice. Dodatno pa bodo oddajo z živahno pozitivo popestrili tudi člani benda, ki bodo nama s Perotom čas krajšali skozi vso oddajo. Ponedeljkove Videospotnice torej v znamenju Los Ventilos.

Za redakcijo Videospotnic

Irena Shyama Hlebš

Los Ventilos - thumbnail

Los Ventilos