Jan Plestenjak si je spet zaželel tujine

Tokrat mu sicer ni zadišalo iti predaleč, zadovoljil se je z našo sosedsko državico in na Reki s tamkajšnjo ekipo posnel spot za komad Tvoj song, ki po prvem poslušanju zveni neverjetno podoben njegovemu prejšnjemu singlu in priredbici Amore mio.

Kakorkoli, ekipa z režiserko Katjo na čelu se je potrudila in tako med kadri, ki jih lahko preštejemo na prste, v prvem planu spet preučimo Janov karizmatični obraz. Trenutni Primorec je ljubitelj lepih deklet v hitrih in dobrih avtomobilih - slednjih v njegovem prejšnjem spotu Sedem let nazaj ni manjkalo.

Ravno nasprotno pa je bilo z dekleti; v kadrih iz filma 60 sekund je naokoli poskakovala le Janu nedostopna in virtuozna Angelina Jolie. Tako lahko v novem spotu, da bi Jan prišel na svoj račun, opazimo brhko manekenko, ki pa jo je lahko spoznal tudi pobliže.

Spot bo premierno prikazan 1. 11. v Videospotnicah, 2.11. pa bo samozavestni Jan tudi gost pri Blažu in Vesni, ki bosta med drugim skušala izvrtati, v čem bi se spot po Janovem mnenju razlikoval, če bi se snemanje odvijalo pod taktirko režiserja moškega spola; morda bi bil spekter Janovega šarma manjši. Kdo ve?

Za redakcijo Videospotnic

Irena Shyama Hlebš

Jan Plestenjak - thumbnail

Jan Plestenjak