Nov način glasovanja

S ponedeljkom, natančneje šestim avgustom bo glasovanje za lestvico Videospotov potekalo nekoliko drugače. Najprej poglejmo kaj ostane isto:

glasovanje preko elektronske pošte (video.spotnice@rtvslo.si)glasovanje na dotični strani.Novo pa je:telefonska številka 041 388 444 na katero lahko pošiljate samo SMS sporočila oziroma glasove.telefonska številka za glasovanje med dvajseto in enaindvajseto uro. Sistem je nov, gre za princip televotinga, navodila za uporabo pa sledeča:vsakemu spotu na lestvici bo dodeljena številka med 11 in 20.to številko zavrtite(odtipkate) na koncu oziroma po tem, ko ste zavrteli (odtipkali) številko (01) 472 00Skratka, če želite glasovati za izvajalca, na primer za Hajnija B. v oddaji pri podpisovanju spota glejte številko desno spodaj, oziroma počakajte do konca oddaje, kjer bo predstavljena lestvica z vsemi za glasovanje potrebnimi številkami. Če ima vaš izvajalec, na primer, številko 14, potem sedete (ni nujno) zavrtite (01) 472 00 14! In naloga je opravljena!

Za vse načine glasovanja še vedno velja, da lahko preko vsakega medija glasujete le enkrat dnevno, glasovanje preko televotinga je časovno omejeno (20-21 h), drugod lahko glasujete podnevi in ponoči neprekinjeno 24 ur.

Seveda pa si za bolj podrobna oziroma razumljiva navodila oglejte katerokoli izmed tedenskih oddaj.

Za redakcijo Videospotnic

G. Fon

Khmalu - thumbnail

Khmalu