Po vesoljsko, a tokrat malo drugače

Kar nekaj časa že ni bilo glasu o NLP invaziji in vesoljskih primerkih, ki naj bi se pojavljali na našem planetu. Tudi apokalipse ni bilo, a vesoljci... no, vesoljci so prišli. Pojavili so se v zanimivi, trenutke težko prepoznavni obliki članov benda Scuffy Dogs.

Fantje so se namreč veselo lotili dela in posneli prvi spot v njihovi karireri za single z njihovega desetega albuma po vrsti, ki je prav tako kot vsi izdani do zdaj, brez naslova. Torej neimenovan. Zanimiva poteza, a žal je njen namen marsikomu prikrit.

Kakorkoli, vsaj single, za katerega so posneli spot nosi ime in ta se glasi Vesolj-ska. Koliko je vesoljskega v njem, boste lahko videli v ponedeljek (namig - v njem imajo fantje dvojno vlogo; eno zemeljsko in drugo malce manj zemeljsko), ko se bo videospot kot predlog uvrstil na lestvico Videospotnic.

Zagotovo pa videospot spada med najkrajše in na prvi pogled deluje kot prikupna amaterska domača videosmešnica, a ko zaslišimo besedilo, takoj vemo zakaj gre. Pomen japonskih črk, ki jih vidimo na grafični podlagi, čigava je bila zamisel (scenarij in režija) za takšen videospot, pa boste prav tako izvedeli v ponedeljek, ko bodo člani benda tudi gostje v oddaji Videospotnice.

Za redakcijo Videospotnic

Irena Shyama Hlebš

Nina Tomše - avatar

Nina Tomše

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 44 člankov.

Pero in Shyama - thumbnail

Pero in Shyama