Predstavitev novega spota Siddharte

"Jaz sem ediiiiiiiiiinii, ki ne obstaaaaaaaaja, ne obstaaaaaja....." so rime, ki jih pred približno štirimi meseci ni izpustila nobena radijska postaja in rime ki so dolgo časa kronale prva mesta različnih televizijskih lestvic.

Jasno, sindrom Siddharta je preplavil tako mlado kot staro... a pustimo patetiko, tu so le dejstva. Fantje so uspeli. Fantje so zvezde. In zvezde so obrodile nov sad. Posnet je nov videospot skupine Siddharta za pesem Klinik. Spet jim bo za nekaj tisočakov narasla prodaja plat, spet bodo za nekaj časa glavna tema najstnic in idolov željnih fantičev po raznih forumih in spet se jim obeta nekajtedensko pojavljanje v Videospotnicah.

Premierno nasploh si boste lahko nov spot ogledali v sredo 13.3.2002 v oddaji Videospotnice, ko bodo člani benda tudi v studiu in tako sami predstavili svoj novo stvaritev. Na oceno ali je razlog, da je tu prvič kot režiser nastopil sicer fotograf Saša Hes, res njegovo sposobno oko tudi za kamero ne samo fotoaparat ali pa so pretrgani kabli inštrumentov z lutkami in ostala režijska tehnika le posledica globokega prijateljevanja z menedžerjem, bomo morali torej počakati do ogleda videospota. Strpnost je lepa vrlina. Se vidimo v sredo!

Za redakcijo Videospotnic

Irena Shyama Hlebš

Klinik (foto: Sasa Hes) - thumbnail

Klinik (foto: Sasa Hes)