S srcem nad napihnjena srca

Aleša Uranjeka. Govorim o bendu, ki se je zelo hitro povzdignil med najbolj poslušane med mladimi, inovacij željnimi dečki in deklicami.

Pa ja, karizmatična pevka - vedno pripravljena za vsakršne drzne ideje, pet simpatičnih spremljevalcev na inštrumetnih, taprave rime in glasba, pa imamo podstavek za - na videz - premišljeno, med drugim tudi marketinško potezo.

Imeti moraš še srečo, da najdeš kakšnega sponzorja, ki bendu finančno pomaga in tako je dodana še pika na i. Tabujevcem je vse to uspelo. Komad, s prvotnim oglaševalskim namenom Lahko sem srce so malce dodelali in tako je najprej postal prava radijska himna, nato pa so s pomočjo finančnih dobrotnikov posneli še spot.

S svojo režisersko žilico ga je parodično obdelal Peter Bratuša in v njem energična simpatična Nina dokončno pride na svoj račun, saj zadovoljstva nad nagajivim igranjem z nemočnimi fantiči niti malo ne skriva. Privoščili so si celo kaskaderja - več o tem (v katerih kadrih in zakaj) pa v ponedeljek 12.11., ko bodo Tabu gostje v Videospotnicah in takrat se bo ostalim na lestvici pridružil tudi spot za pesem Lahko sem srce, njihov že tretji po vrsti.

Za redakcijo Videospotnic
Irena Shyama Hlebš

Tabu - thumbnail

Tabu