Sreča ni opoteča, sreča je slepa

Primorska deklica z nežnim glasom v rock izvedbi se je odpravila na iskanje idealnega moškega. Ob tem posebno vlogo igra Matej Mršnik - drugače bolj znan kot kitarist spremljevalnega benda Tinkare Kovač.

Ja, govorim o njenem najnovejšem spotu, v katerem se z odrskim nastopom prepleta prej omenjena zgodbica. Ravno pravšnji naslov komada Slepa sreča ponazarja ideale človeškega uma, ki pa jim je včasih težko slediti. Kakorkoli, glede na njen življenjski stadij je celoten videospot očitno narejen v še kako primernem trenutku.

V spotu, ki je hkrati spot za Tinkarin zadnji single z albuma Na robu kroga, si je stilist Sašo Radovič dobesedno dal duška in z make upom prijetno opremil kitarista Mateja, malce sprememb v imidžu pa si je privoščila tudi Tinkara sama in tako mnoge prijetno presenetila s še bolj udarnim nastopom.

Skrivnost o tem, ali se je iskanje in oblikovanje idealnega moškega srečno zaključilo bomo izvedeli v petek 9.11, ko bo Tinkara gostja v Videospotnicah, videospot pa se bo na lestvico kot predlog uvrstil že en dan prej, torej 8.11.

Za redakcijo Videospotnic

Irena Shyama Hlebš

Tinkara in basist Anže - thumbnail

Tinkara in basist Anže