.. / / / 09.04.2011 13:39

Mi ♥ push-upe, pravijo pri Victoria's Secret ...

Pri Victoria's Secret so predstavili nove kopalke, ki imajo v nedrčke vgrajene tako imenovane push-upe, v videu svoje čare v podloženem modrčku kaže Candice Swanepoel. Vse lepo in prav, toda vprašanje, ki se mi poraja je: kakšno korist imamo od push-upa.

Kako deluje push-up

Namreč: push-up nedrček s pomočjo vložka ob strani prsi potiska navznoter (za razliko od podloženih nedrčkov, ki s pomočjo vložka pod prsmi le te potiskajo navzgor) in tako navidezno poveča ženske prsi in naredi bolj izzivalen dekolte.

Push-up dejansko zavaja

Se pravi: push-up nedrček je namenjen zavajanju (moške) populacije o dejanski velikosti ženskega oprsja. Zakaj bi torej ženske rade nosile tovrstne čudežne modrčke? Ker hočejo imeti večje oprsje? Ste prepričane, da si tega zares želite. Ni večjega razočaranja, kot če ob odpenjanju modrčka ugotovimo, da je eno velikost odnesel modrček.

Si res želite prizvdignjenih prsi?

Imate raje navidezno velik dekolte ali komentar v stilu: "Kam si jih pa dala?", ko vam bo slekel čudežni push-up nedrček? Si prepričane, da si tovrstne komentarje res želite? Ni morda bolje, da vaše oprsje pokažete takšno kot je?

Pri Victoria's Secret očitno res ljubijo push-upe, saj so jih dodali tudi v letošnjo kolekcijo kopalk in jo poimenovali We ♥ push-ups ...

Ne rečem, da ne izgledajo fino, zanima me samo, kako bi izgledal deklolte Candice Swanepoel brez push-upa ... po mojem tudi čisto v redu. Kaj pa vi? Imate radi push-up nedrčke, ali ne?

Svoja mnenja delite z nami (spodaj v komentarjih)!

***

Za ŽVPL, iz privzdignjenega Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Push-up nedrčki tudi za na plažo, so prepričani pri Victoria's Secret - thumbnail

Push-up nedrčki tudi za na plažo, so prepričani pri Victoria's Secret