.. / / / 18.02.2010 10:16

Nekaterim parkiranje res ne gre od rok

Parkiranje mnogim voznikom/voznicam povzroča preglavice. V tem članku si poglejte 15 (petnajst) najhujših primerkov s celega sveta, ki so vas najbolj nasmejali na YouTubeu (težko verjamem, da ste videli že vse). Za vseh spodnjih petnajst lahko z gotovostjo trdim, da imajo v avtomobilih kvadraten volan ;)

Zabiti policisti

Policistom se vedno mudi, temle madžarskim se je tako mudilo, da se niso mogli ustaviti na parkirnem prostoru ampak šele po tem, ko je prevrnil lonec za rože, na pločniku.

Tudi počasi se parkira

Glede na to, da je imela gospa prostora za dva avtomobila, ni tale spodrs nič hujšega. Le čas si je vzela, dosti časa!

Brez pomoči ne bo šlo

Po tem ko se je voznica dobro minuto mučila s parkiranjem, ji je na pomoč priskočil princ v sivem avtomobilu in zagato rešil v - reci, piši - sedmih sekundah.

Diagonalno (in ne paralelno) parkiranje

Temule gospodu iz Amsterdama lahko rečemo le: mojster. Prvo pravilo paralelnega parkiranja seveda je: ne tlači ga v premajhno luknjo. Očitno ne ve, kako dolgega ima. Avto, seveda.

Težko odpelje s parkinga

Tale video na prvi pogled zgleda čisto normalen. Še več, dolgočasen. A če veste, da se šoferka več kot dve minuti trudi, da bi se odpeljala s parkinga (izhod je na vaši desni), potem je več kot zabaven.

Paralelna groza

Podobna zgodba, kot pri gospodu zgoraj, tudi ta gospa ne ve kako velika luknja je potrebna za parkiranje njenega avtomobila.

Ročna!

V ZDA ima večina ljudi avtomatike. Če na klančini pozabiš zategniti ročno zavoro, se ti lahko zgodi kaj podobnega kot gospodu iz tega videa.

Kako zadeti stavbo

Če na velikem, praznem parkirišču zadaneš stavbo ob parkirišču, sledi lahko samo dvoje: si a.) vesoljec, ki se v kokpitu avtomobila še ne znajde; b.) nasekan kot vesoljec.

Preveč plina

Tale šofer pa je pred tem, ko je na parkirišču naredil totalno razdejanje, zagotovo gledal film Ful gas.

Pločnik je za pešce

Še ena lekcija, kako NE parkirati paralelno. Zanimivo je, da ni bila gospa, ko je stopala iz avta, čisto nič zaskrbljena nad svojim parkiranjem. Mogoče bo treba začet očala nosit, ali pa po leče z novo dioptrijo.

Sredi ceste

Če že, potem je, šofer tega Hummerja, vsaj pošten. Namesto da bi se zapeljal čez 3 avtomobile in naredil veliko gmotne škode, je raje svoj avto pustil kar sredi ceste. Če ni to ferplej!

Direkt v trgovino

Tale gospa je očitno hotela it v slaščičarno po torto za sina, a ker se ji je preveč mudilo, je demolirala 1/2 štacune s svojim avtomombilom. Ti ameriški avti brez bremz so očitno zelo nevarni!

Na streho z njim

Če bi obstajale Darwinove nagrade za voznike, bi mu zagotovo podelili srebrno. Če bi uničil še kakšen drug avto, bi zagotovo dobl zlato!

Bremza je na levi, gas na desni

Če se sprašujete, kako v 30 sekundah narediti škodo na dveh avtomobilih, si oglejte kako se to naredi, če imaš SUV BMW-ja. Zlata parkirna nagrada, brez dvoma.

Vir: Asylum

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

BMW zapelje čez dva parkirana avtomobila / vir: YouTube - thumbnail

BMW zapelje čez dva parkirana avtomobila / vir: YouTube