.. / / / 19.03.2012 10:36

Viktorji 2011: posnetki viktorjev na YouTubeu

Letošnja podelitev viktorjev je dvignila toliko prahu, da ponovitve na nacionalni televiziji ne bo. Prav tako posnetek ne bo dostopen preko spletne strani rtvslo.si, ker oddaja ni potekala v skladu s potrjenim scenarijem!?

Ne vem od kdaj je treba za zabavno oddajo imeti potrjen scenarij s strani vodstva RTV Slovenija in kako sploh so bili gostitelji sporni (letos voditelja ni bilo, zato pa je bilo več gositeljev).

Gostitelji so namreč izvajali tako imenovani stand-up, zvrst komedije, kjer nastopajoči s pomočjo mikrofona nagovarja občinstvo in jih zabava s pripovedovanjem smešnih zgodbic in šal, ter se brez omejitev dotika vseh mogočih tem, vse to z enim samim ciljem – nasmejati občinstvo (vir).

Vodstvo RTV Slovenija tega koncepta očitno ne razume, saj so v izjavi za javnost zapisali: "... da gre za nedopustno zlorabo živega prenosa prireditve, ki ni potekala skladno s scenarijem ...". Celotno izjavo si lahko preberete na rtvslo.si - kjer posnetka viktorjev ne bo.

Hvala Bobu ™ so prijazni ljudje prireditev snemali in naložili na YouTube, nekaj nastopov je že na voljo, drugi pa najbrž še prihajajo (so že tu). Poglejte jih, preden jih ablast umakne.

Meni se ne zdijo sporni. Mogoče malce politično satirični, vsekakor pa ne tako, sporni, da bi jih zaprli v bunker? Pa vam? Svoje mnenje delite z nami v komentarjih!

Tadej Toš (uvodni skeč) in Boris Kobal (1. gostitelj)

Gojmir Lešnjak - Gojc (2. gostitelj)

Slon in Sadež (3. gostitelja)

Vid Valič (4. gostitelj)

Lado Bizovičar (5. gostitelj)

Ana LIza (6. gostiteljica)

Jonas Žnidaršič (7. gostitelj)

Zoran Predin (8. gostitelj)

Janez Hočevar - Rifle (9. gostitelj)

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Viktorji 2011: posnetki s prireditve so se znašli na YouTubeu, hitro si jih poglejte, preden jih umaknejo - thumbnail

Viktorji 2011: posnetki s prireditve so se znašli na YouTubeu, hitro si jih poglejte, preden jih umaknejo