v rubriki dogodki:
.. / / / 02.04.2011 08:52

Big Foot Mama udarno otvorili 12. Orto Fest

Na predvečer 1. aprila letos je svoja vrata odprl prvi in edini klubski festival - Orto fest, otvorili pa so ga legendarni ljubljanski rockerji Big Foot Mama. Odlično izveden "best of" koncert je navdušil do zadnjega kotička zapolnjen Orto in dobesedno zamajal tla obiskovalcem.

Odziv obiskovalcev je bi fenomenalen, za kurjavo publike je bil v prvi vrsti odgovoren Grega Skočir, ki je svoje frotmensko in pevsko delo opravil z odliko. Publika je bendu seveda vračala dobre vibracije, tako močno, da so se tla majala ob skakanju obiskovalcev!

Kljub gneči so ljudje skakali in plesali na hite Bigfutov kot so Črn tulipan, Konc sveta, Mala nimfomanka, Važn' da zadane, Garbage, Dolg nazaj, Nisem več s tabo, Sam prjatla, Rola se in mnoge druge.

Odličen uvod v 12. Orto fest

Big Foot Mama so poskrbeli za odličen uvod v že 12. Orto fest, prav tako pa smo bili navdušeni nad odličnim zvokom, mojster na lučeh pa se je potrudil in pripravil odlično atmosfero peterici na odru!

Skratka: fenomenalen koncert, ki napoveduje odličen mesec v Ortu. Ne zamudite Orto festa, saj vas do konca meseca na odru Orta čaka še 26 odličnih izvajalcev!!!

***

S pomočjo prvega glasu Orta spisal:

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Big Foot Mama otvorili 12. Orto fest - thumbnail

Big Foot Mama otvorili 12. Orto fest

Foto: Madpixel / madpixel