v rubriki dogodki:
.. / / / 21.09.2009 11:23

o2z2+ŽVPL fest 2009 bil je zelo živ

Če ste bili, potem vam je vse jasno. Če vas ni bilo, ste sami krivi in verjetno sedaj pričakujete recenzijo koncerta Žrebcev, Kids Bill in Ego Malfunction, povratnikov, ki so se v novi zasedbi premierno predstavili prav na o2z2+ŽVPL festu?

No, kljub temu da je bil sprva takšen moj namen, tega ne bom storil. Vas pa retorično sprašujem, zakaj se niste udeležili brezplačnega koncerta treh skupin, kjer je bila dobra družba, kjer so zastonj športne aktivnosti in kjer je bilo poskrbljeno tudi za ogled košarkarske tekme med Slovenijo in Srbijo!

In tako vam ne bi bilo potrebno razmišljati o tem, kakšno presenečenje je pripravila skupina Žrebci in kako so nasmejali celotno občinstvo s svojim nastopom in odlično organizirano taktiko (jeap, takšna stvar se doživi samo enkrat v življenju). Kaj so naredili pri skupini Kids Bill s svojim starim bobnarjem in vokalom? In kako izgledajo Ego Malfunction na odru nekje ob reki Savi?

Verjamem da vas zanimajo odgovori, vendar vas rajši pustim v negotovosti in vas vabim, da se drugo leto udeležite o2z2 festa, kjer boste vse to in še več videli na lastne oči (no, tudi pogled preko očal ni nič slabega!).

Do takrat pa vam sporočam edino to, da vam je lahko žal, da ste vse to zamudili!

Roni Kordiš - avatar

Roni Kordiš / had.si

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 18.02.2009 na ŽVPL-u skupaj objavil 4 člankov.

o2z2+ŽVPL fest 2009 - thumbnail

o2z2+ŽVPL fest 2009

Foto: Roni Kordiš / had.si