v rubriki dogodki:
.. / / / 21.05.2012 19:34

Odprtje modnega kotička CUTE

Prikupna modna trgovina CUTE v ljubljanskem mestnem jedru je še uradno odprla svoja vrata. Dogajanje so popestrile modne ambasadorke, gostje pa so si ob ogledovanju kreacij slovenske mode privoščili kozarčkek žlahtne kapljice in nekaj sladkega.

Voditeljica in modna poznavalka Lorella Flego je povedala, da se za ambasadorko čuti kot poklicana, saj tudi sama nosi oblačila Ymocion Design Vladimire Kralj ter kreacije ostalih oblikovalk: »Slovenska moda je v krizi, prav se mi zdi, da jo podpiramo.«

V modnem kotičku najdemo kreacije Tanje Zoran Grželj, ki so bile predstavljene na slovenskem tednu mode 2012 ter unikatno izdelane torbice Neli Štrukelj. V sodelovanju s Špelo Jambrek je svoj nakit razstavila tudi Urška Habjan, za popolno celostno podobo pa so na voljo še visoke pete podjetja Noranapetke.si.

Trg je majhen in sodelovanje je nujno potrebo. Tega se zavedajo tudi oblikovalke in ambasadorke, pravi Polona Jambrek. Za delom domačih oblikovalk stojita še ambasadorka Pia Pustovrh in vodja trgovine Karin Bizjak: »Vložili smo veliko dela in z veseljem praznujemo prvi mesec uspešnega obratovanja. Strankam smo ponudili tudi deset odstotni popust, tako si vsak lahko privošči nekaj novega.«

Da se dober glas širi v deveto vas, meni pevka Regina: »Na policah je veliko lepega in enostavno ne vem, za katero stvar bi se odločila.« Ob prijetni gasbi violinistke Lucije Mlakar se je med gosti sproščal stilist Milan Gačanovič, model Jana Koteska, modna novinarka Eva Ahačevčič, nekdanja miss Tjaša Kokalj, damam pa je bele vrtnice delil mister Peter Klinc.

Gostje pravijo, da je sprehod po mestu, kavica in obisk trgovine CUTE, lahko lepo preživet popoldan. Med oblačili, nakitom ter torbicami in čevlji, najdemo tudi domačo in tujo poučno literaturo ter revije, saj je kotiček namenjen kvalitetnemu preživljanju časa in nabiranju modnih izkušenj.

Nastja Hrobat - avatar

Nastja Hrobat

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 12.03.2012 na ŽVPL-u skupaj objavil 14 člankov.

Odprtje modnega kotička CUTE - thumbnail

Odprtje modnega kotička CUTE

Foto: Nastja Hrobat