v rubriki dogodki:
.. / / / 13.11.2003

Sex and The Fun Factory

Na dobrih žurih je rado vroče. Atmosfera, pijačke pa prava muzika in že se pri prenekateri deklici pokaže nekaj več kože ali celo kak del (bolj ali manj) mikavnega oprsja. V petek, 7. novembra, ni v diskoteki Fun Factory manjkalo nič od zgoraj naštetega.

Organizatorji so za ta večer obljubljali veliko: erotične masaže, postrežba zgoraj brez, moški in ženski striptiz ... Nič čudnega, da se je željnih gledalcev ogromno nabralo že okoli enajstih, čeprav so na "show" morali čakati slabi dve urici.

No, pa se niso kar nič dolgočasili. Obe plesišči sta bili nabiti, natakarice in natakarji pa so imeli polne roke dela. Na house in techno flooru je bila gneča skoraj nepopisna, nekatera dekleta pa so na vzdignjenih dance floorih migala in se slačila do te mere, da novinarji že nismo vedeli, ali so naključne razposajene žurerke ali del programa.

Če ste mislili, da je folk ob vsem tem pozabil, po kaj je dejansko prišel, ste se kraljevsko zmotili. Ko je na stranskem baru v "redneckovskem" dance flooru prva odvrgla modrček rjavo zagorela Pia, se je okoli njenega šanka nagreblo vsaj pol sicer totalno zabite diskoteke, pa jih ni žejalo po Zali ali Red Bull vodkah. Vprašanje je le, zakaj se je Pia slekla v najbolj oddaljenem možnem šanku, kjer si jo je lahko ogledalo le nekaj deset oseb od sicer tako polne diskoteke, da je celo garderoba po kratkem postopku zaprla obrt in objavila stečaj.

Tisti, ki niso ujeli pogleda na Piine zagorele bradavičke, niso dolgo pretakali solza. Napočil je čas za erotično masažo. Dve mizi vkup, pa rjuhco čez in še okrogel vzglavnik, pa je bilo pripravljeno. Maserka Aisha je bila tako kot Pia del Mr. Robi Striptiz Teama, "službo" pa je nastopila popolnoma gola, če odmislimo ozke tangice na njeni ritki (za katere pa itaq vsi vemo, da vzburjajo bolj kot pa gola zadnjica). Tu pa moram pohvaliti moški del žurerske populacije, saj Aishi nikoli ni bilo treba čakati na naslednjo "stranko". Čim je obdelala enega, že se je ponudil drugi, množica pa je navdušeno ploskala.

Okoli masažne mize se je nabralo cel kup fantov in deklet, ki so občudovali Aiishino spretnost, njen seksi telešček, zavidali obdelovancu ali pa vse troje hkrati. Aisho je z širokimi očkami opazovala tudi piarovka Fun Factorya Ema, ki pa na vprašanje, kdaj se bo v vlogi maserke poizkusila tudi ona, poleg smeha ni dajala izjav.

Kar nekaj dogajanja torej, a "ta glavno" se je šele začelo. Redarji so (s težavo) spraznili glavni plesni oder, na katerega je priplesala Kiki, še ena postavna punca iz Robitovega striptiz teama. Svojo slačitočko je popestrila z naključno izbranimi osebki, ki pa so ob njenem miganju le bolj leseno reagirali. Dobro, če te vsaj dvestopetdeset parov oči opazuje, kako ti lepa punca miga z greha vrednimi oblinami pred nosom, tebi pa začne delovati hidravlika ...

Verjetno bi vsak polnokrven moški zgolj debelo požiral in molil boga, da bi prisotno občinstvo vsaj za minutko blagovolilo pogledati drugam. Stvar je postala še bolj vroča, ko se je Kiki premazala z smetano (oj, kako mi je zapasalo nekaj sladkega), nasploh pa je zavrela, ko je olupila banano, jo dežurnemu frajerju zataknila za hlače - vemo, na katero mesto - in jo začela tudi konzumirati. Ljubica, tudi jaz imam eno...

Doslej so na svoj račun prišli le moški, sedaj pa so na vrsto prišle ženske. Mr. Robi namreč ni le menedžer svoj deklet, temveč tudi striper. Ob zvokih nepozabne Cockerjeve You Can Leave Your Hat On je odplesal vrhunsko točko, ob kateri verjetno ni ostala ravnodušna nobena prava žurerka. Kakor Kiki se je tudi on med občinstvom izbral dekleta, jih povabil na plesišče in zaplesal samo za njih.

Program se je bližal koncu, kar pa ni ohladilo žurerske mrzilce. Mr. Robi in njegova dekleta (ter še nekaj dodatkov) so še enkrat zaplesali, tokrat na bolj dostopnem šanku, kjer jih je lahko videlo več ljudi. Morda se mi samo zdi, ampak stavil bi, da ta zadnji ples ni bil načrtovan, temveč so fanta in dekleta zaplesali samoiniciativno, saj so se mi zdeli veliko bolj sproščeni kot pa doli, na odru. Pa tudi množica jih je doživljala veliko bolj spontano, z manj prerivanja in več vzpodbujanja. "Robi, hlačke dol!!!", so bili najpogostejši klici. Pa jih ni slekel. Sramežljiv fant, tale Robi.

Vsekakor žur s polno mero erotike, bi lahko rekli na koncu. Minusi? Pia se je slekla v najbolj "zabačenem" kotu in če si objavo njene točke slučajno zamudil (kar sploh ni bilo težko), si lahko le milo gledal čez pol nabite dvorane. Tudi polno zasedena garderoba na samem začetku žura ni Fun Factoryu ravno v ponos. Cel program je bil zasnovan bolj za moške kot za ženske. To pa je pravzaprav vse. Plusi? Beri še enkrat!

Foto (c) Gregor Vidmar

Gregor Logar - avatar

Gregor Logar

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 33 člankov.

Sex night v Fun factoryu - thumbnail

Sex night v Fun factoryu