v rubriki dogodki:
.. / / / 22.10.2003

Kostanj party 2003

Vsakoletna zabava Študentskega kluba Kamnik in Domžale pred Nočjo čarovnic se imenuje Kostanj party. Letošnji se bo odvijal v četrtek, 30.10. pred rumeno, z grafiti popisano stavbo Študentskega kluba v Domžalah od 19.30 dalje.

Kot smo že omenili, se bo tudi letos odvijal Kostanj party, a za razliko od prejšnjih let bo zabava letos popestrena še z živo glasbo.

In da nam ob kostanju (ki bo zastonj) in kuhanem vinu (ki bo ravno tako zastonj) ter več kot le dobri družbi (tudi ta bo zastonj, le priti morate) zares ne bo dolgčas, so organizatorji v goste povabili skupino Lolita.

Trio je opredeljen kot (zajemite sapo) HiEnergyTurboPornoSugarFreePopFunkyOverdriveEthnoBroootaal - HardGroovie JaazzBand.

Sestavljajo ga Primož Simončič (alt sax, nekdaj igral pri Srp in Quatebriga), Marjan Stanič (bobni, član Dertum Banda in Žoambo Žoet Workestrao) in Iztok Vidmar (bas kitara, Čao pičke, Orkester Titanic).

Na odru se jim včasih pridruži tudi violinistka Jelena Ždrale, našteli pa bi lahko še mali milijon glasbenikov in igralcev, s katerimi so že sodelovali. Javnost jih je v zadnjem času spoznala predvsem po sodelovanju s slovitim dramskim igralcem Zijahom A. Sokolovićem, s katerim so skupaj uprizorili solo humoresko za jazz kvartet in igralca Medved / The Bear A.P. Čehova.

Tisti, ki jih poznajo, vedo da gre za eno najbolj navdahnjenih in instrumentalno raznovrstnih skupin, ki vsakič znova presenetijo s čim novim. Zato bi jih bilo greh zamuditi in nikar ne storite te napake!

Stavba Študentskega kluba Domžale, v četrtek, 30. oktobra od 19.30 dalje. Drugega kot dobre volje sploh ne potrebujete! Za dodatne informacije obiščite www.studentski-klub.com in www.ljudmila.org/lolita.

Foto: Študentski klub Kamnik in Domžale

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Kostanj party - thumbnail

Kostanj party