v rubriki dogodki:
.. / / / 09.11.2004

Skupina Corkscrew bo 3. obletnico praznovala v Ortu

O skupini Corkscrew na naših straneh ne pišemo prav pogosto, a vsakič, ko o njih napišemo kakšno besedo, to storimo z namenom in z željo, da bi zasedbo spoznalo čimveč ljudi. No, enkratna priložnost za spoznavanje s člani zasedbe in njihovo glasbo, se vam ponuja v sredo, 10.11.2004 v ljubljanskem Orto baru.

Corkscrew bodo svojo tretjo obletnico praznovali na sebi lasten način - s koncertom, in povrh vsega se bo to zgodilo v hramu alternativne glasbe - legendarnem Orto baru, v sredo, 10. novembra z začetkom ob 22. uri.

Razlogov za obisk je dovolj, saj Corkscrew na odru ne bodo sami - pridružil se jim bo pevec mariborskih kričačev Curse of Instinct, pa frontman mlade ljubljanske zasedbe Leaf-Fat in vokalni mojster zasedbe Billy The Kid, nekoliko pestrejši pa bo tudi inštrumentarij zasedbe, saj se jim bo na percussionih pridružil Neco, na bas kitari pa Lenart.

Corkscrew slovijo kot eden najbolj živih bandov pri nas in tudi za to je več razlogov - nepredvidljivi in ekscentrični pevec Jaka Burger, groteskna kitarista, neukrotljivi basist in pa eden tehnično najbolje podkovanih bobnarjev pri nas. Nikar ne zamudite! Vstop je prost!

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.