v rubriki film:
.. / / / 22.09.2009 16:14

Trailer mania: Inception in Harry Brown

Ker se imamo za zavedne filmofile in ker vemo, da smo ta segment "rahlo" zapostavljali zadnje čase, vam zaradi slabe vesti to pot dajemo na ogled dva filma, ki po mojem mnenju res zaslužita vso vašo in našo pozornost. Prvi je Inception (režiser: Christopher Nolan), drugi pa je Harry Brown, kjer igra (vedno cool in brilianten) Michael Caine.

Če ne veste kdo je Christopher Nolan bom naštel samo tele filme: Memento, Insomnia, Batman Begins, The Prestige, in seveda The Dark Knight, tako da mislim da je vsaka predstavite odveč. Naj k temu dodam, da bo v filmu zaigral tudi Leonardo DiCaprio, ki igra glavno vlogo.

Tole pod nami je sicer samo teaser trailer, ampak moram reči, da zgleda fenomenalno in čeravno o filmu ni kaj veliko znanega (beri: NIČ) komaj čakam na kaj več. V kino pa naj bi prišel poleti 2010 (julij).

Druga zadeva za danes pa je Harry Brown, katerega veliko kritikov razglaša za najboljši letošnji angleški film. Kot že rečeno v naslovni vlogi lahko vidimo vedno cool in hudičevo dobrega Michaela Cainea, to pot v svoji verzji Death Wisha. Film je režiral Daniel Barber, scenarij pa je napisal Gary Young. Ni pa še znano če ga bomo videli tudi pri nas.

Gregor Zalaznik - avatar

Gregor Zalaznik

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 15.06.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 233 člankov.

Harry Brown - Michael Caine - thumbnail

Harry Brown - Michael Caine