v rubriki šoubiznis:
.. / / / 09.10.2009 10:24

Kylie Minogue s seksi petkami na Twitterju

Kljub temu, da je Kylie Minogue (trenutnu na turneji po ZDA) na Twitterju že od avgusta, je opozorila nase pred nekaj dnevi, ko je na Twitterju objavila svojo sliko s poti v Chicago in pokazala še najnovejše YSL visoke petke.

Sama pravi, da že vsi vemo, da so visoke pete njena šibka točka, a se ne bi strinjal z njo. Visoke pete so lahko problematične le z dveh razlogov: finančnega (par petk, ki jih ima Kylie obute stane krepko čez 400 €) in zdravstvenega - pretirano nošenje petk bo zagotovo pustilo neljube posledice.

Mimo tega pa visoke pete podaljšajo noge, poudarijo ritko in poskrbijo za ekstra seksapil in za nekaj centimetrov dodatne višine! Ker je Kylie je visoka le 152.4 cm, ji vsak centimeter pomeni veliko, 12 in več centimetrske pete pa jo kar dodobra povišajo. Zato niso njena šibka točka, ampak kar močen adut ...

Na njenem uradnem YouTube kanalu lahko spremljate Kylie, njeno ekipo in njene oboževalce na trenutni turneji, Kylie in njen koreograf Tony Testa pa sta že objavila e-učbenik za koreografijo še neizdanega novega singla Better Than Today. Zabaven video, ni kaj ;)

***

Za ŽVPL, na visokih petah iz Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Kylie v seksi črni oblekici na letališču LAX / vir: tiwtpic.com - thumbnail

Kylie v seksi črni oblekici na letališču LAX / vir: tiwtpic.com