v rubriki šoubiznis:
.. / / / 24.02.2003

Michael Jackson se bo kloniral!

Dee Dee Lamone, tiskovna predstavnica glasbenika Michaela Jacksona, je neposredno po podelitvi prestižnih MTV glasbenih nagrad Grammyjev poskrbela za škandal, ko je napovedala, da se bo Michael Jackson dovolil klonirati na enem od tajnih raziskovalnih centrov ustanove Clon-Aid! Jackson je govorice potrdil dan kasneje s posebno glasbeno čestitko Wiggling in the wind, ki jo je posvetil vsem otrokom, ki še bodo klonirani!

Vsestranski Michael trdi, da se je za to potezo odločil, ker si želi biti oče, ne želi pa nobenega opravka s spolnim razmnoževanjem. Michaelova žena Lisa Marie Presley ga v želji podpira, saj si tudi ona ne želi spolnih odnosov z Michaelom, ki da je preveč sterilen.

V konservativni ameriški zvezni državi Pensilvaniji so ogorčeni državljani že ustanovili Odbor za zaščito klonov Michaela Jacksona pred njim samim (www.no_jackson_clones.usa.org). Kot pravijo, so se za ustanovitev odločili zato, da bi njegove male klone zaščitili pred spolnim nadlegovanjem, ki ga Michaelu pogosto pripisujejo. Ob vsem skupaj niso pozabili ostro obsoditi Jacksonovih dejanj, ki da so v nasprotju s krščansko in splošno etiko in segajo onkraj vsake mere dobrega okusa. Vendar pa, še dodajajo, ko bodo kloni že na svetu, jih je treba spoštovati prav toliko, kot Amerika spoštuje vsa življenja in življenske poglede!

Jacksona je ostro obsodilo mnogo glasbenikov, med njimi Elton John, George Michael in Glenn Danzig. Na njegovi strani pa ostajajo neomajna Liz Taylor, Sade, Richard Gere in Paul Hogan (Crocodile Dundee). Predsednik Bush poteze ni želel komentirati, so pa v State Departmentu zagotovili, da zadnja beseda še ni padla!

Iz Evanstona, Illinois, za ŽVPL

Matjaž Ličer

Vse skupaj je le šala, da ne bo pomote. Tale tekst je v celoti izmišljotina našega dopisnika, njegov namen pa ni bil dezinformiranje ampak le zabavno šokiranje. Mislim, da mu je uspelo še enkrat, he he he (op.u.).

Matjaž Ličer - avatar

Matjaž Ličer

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 140 člankov.

Michael Jackson - thumbnail

Michael Jackson