v rubriki šoubiznis:
.. / / / 21.05.2009 08:34

ZNT #4: Znan zmagovalec Ameriškega idola

Hayden Panettiere na Azurni obali, Mariah v studiju, Kelly Osbourne na Twitterju, vrača se Jessica Alba, Nicole Ritchie podpira očeta, Paris Hilton žura s fantom, Alyssa na baseball, znan je zmagovalec Ameriškega idola (American Idol) in še marsikaj se je zgodilo v svetu twitter zvezd ...

Hayden na Azurni obali

Hayden Panettiere misli, da je bila shekana, a dodaja, da se ne sekira, ker je je že diplomirala in v Franciji, kjer je zelo lepo, zelo uživa, objavila je celo eno fotko. Mi vemo, da je v Franciji, ker čekiramo Hude bejbe, je prav škoda, da ni kakšne fotke iz jahte poslala (spodobilo bi se, ker vemo, da se je lepo imela, fotke so fantastične).

Mariah v studiu, Kelly na Twitterju

Mariah Carey je še vedno v studiu in je navdušena nad novimi pesmimi, ekskluzivno na Twitterju pa je objavila naslov njenega novega albuma: "Memoirs of an Imperfect Angel"! Na Twitter se je prijavila še ena zvezdnica, Kelly Osbourne, ki je objavila tudi sliko novega tatuja svojega zaročenca Lukea.

Izgubljena Jessica se vrača, Ciara je

Po nekaj dneh odsotnosti se je javila tudi Jessica Alba, ki je nekaj ur čvekala kot nora (ne pretiravam, poglejte njen profil) da ni pozabila starih niti novih sledilcev, povedala je, da nima rada negativno nastrojenih ljudi, vmes je pa izbrala 7 novih sledilcev, ki jim bo sledila tudi sama ... R'n'b pevka Ciara pa je jedla v svoji najljubši restavraciji in spraševala oboževalce, katera je to in čez nekaj ur razkrila ime restavracije in tam najljubšo jed.

Nicole k očetu, Paris na žur

Nicole Ritchie je šla pogledat kako se bo ata Lionel odrezal na American Idol-u, njena bivša soigralka Paris Hilton pa je bila na premieri novega Tarantinovega filma Inglourious Basterds (in ga zelo pohvalila), potem pa žurala na polno v klubu VIP (objavila je tudi nekaj fotk). Ellen DeGeneres je reklamirala nemško znamko avtomobilov s "čistim" dizlom. Na Playboyu imajo še vedno casting v Chicagu in veliko fotk vas čaka na TwitPicu.

Alyssa na baseball tekmi, idol je znan

Alyssa Milano, oboževalka baseballa (pred kratkim je o baseballu izdala celo knjigo) je bila na tekmi Dodgersov. JustJared in Peoplež pa sta že razkrila zmagovalca American Idol-a, ki je ... Kris Allen (tukaj ste vsi navdušeni, ampak ker najbrž ne spremljate Ameriškega idola, niste, se opravičujem).

Prestrašene in osamljene porno starlete

NIkki Benz je svoj strah pred zobozdravnikom delila s svetom in tople besede twitterašev so jo pomiril, dokler ni videla tegale. Bolelo je, že čez nekaj ur pa si je sončila svojo zadnjico in izbirala garderobo za jutrišnjo sceno ob bazenu (šalabajzerka pa ob teh bolj zanimivih dogodkih ni objavila slik). Jesse Jane je po maski odšla v svojo prikolico in "čilala", revica je pojamrala, da ji je dolgčas, da je sama in da rabi družbo. Jebenti, Jesse, ti sama v prikolici, jaz pa v Mehiki, kako bi bla dober par.

Eva Angelina je precej časa spamala, da naj glasujemo zanjo (vote4eva.com), potem pa le ugotovila, da bo pomagalo, če ljudstvu da kak sladkorček. Tako je objavila dve fotkici (glej galerijo levo) in mislim, da bo dobila kak glas več ;)

***

To je vse za danes, tu v Cancúnu sem že predolgo, da bi se mi kaj pametnega zgodilo. Študiram, da bi se premaknil kam drugam, mogoče v Tijuano, tam lahko vsak dan poizkusim, če me bodo spustili v ZD&A ... žalosten, pogrešam Hollywood, pogrešam Starbucks :(

Za ŽVPL, iz Cancúna, Mehika

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Paris Hilton v klubu VIP / vir: twitpic.com - thumbnail

Paris Hilton v klubu VIP / vir: twitpic.com