.. / / / 24.10.2003

10 znakov, da vas ona vara

Psihologinja Linda Papadopoulos iz londonske univertze Guildhall je ugotovila deset tipičnih znakov, ki nakazujejo na to, da niste edini, s katerim vaša punca deli posteljo (zadnji sedež avtomobila, sosednji grm, ...). En do dva znaka nakazujeta na to, da v vajini vezi nekaj ne štima, če pa je teh znakov več (sedem al več), potem to lahko pomeni samo eno: "ko eden je preveč, se vse konča ..." - če to hočete, seveda.

Znaki so:

  1. Začne se dobivati s prijateljicami, za katere še sploh niste slišali. Včasih celo prespi pri njih, čeprav tega ni počela nikoli prej.
  2. Začne vas obtoževati, da jo varate.
  3. Začne strogo dieto - a tokrat čisto zares - in kot kaže ji uspeva.
  4. Na živce ji gredo vaše navade, ki so se ji poprej zdele precej simpatične.
  5. Ne reagira na poljube in druge vaše pozive k intimnosti.
  6. Prevoženi kilometri v njenem avtomobilu se kar naenkrat sumljivo povečajo.
  7. Če ji rečete, da greste s fanti ven, ne viha nosu, kot ponavadi, niti noče jet z vami, ampak vam reče, da se imejte fino in da nikar ne hitite domov, ker se je ona tako ali tako mislila malo sprostiti in zgodaj zaspati.
  8. Ne javlja se na mobitel pred vami - in ga ne pušča tam, kjer bi ga lahko našli.
  9. Z vami seksa večkrat kot običajno, ker hoče prikriti dejstvo, da seksa tudi z drugim. Tako je ne boste mogli vprašati, zakaj ji ni več do seksa.
  10. Za v službo se začne bolj urejati, bolj izzivalno oblačiti, lišpa ter šminka se več kot prej (in predvsem ji vzame več časa).

Vir: Klik.hr

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

10 znakvo da vas ona vara - thumbnail

10 znakvo da vas ona vara