.. / / / 29.10.2009 15:54

Blogorola spet izide 5. novembra 2009

Blogorola je medij, ki promovira in objavlja uporabniške vsebine, ki jih posameznice in posamezniki objavljajo na blogih, spletnih servisih ter različnih družbenih omrežjih s 5. novembrom 2009 zopet pričenja s svojim rednim izhajanjem, tokrat temeljito prenovljena in v povsem novem formatu. Odslej bo Blogorola izhajala vsak prvi četrtek v mesecu v revijalnem formatu na 84. straneh.

Blogorola bo odslej tudi plačljiva revija, pri čemer bodo morali Blogorolini člani mesečno odšteti 5 EUR, v prosti prodaji na izbranih prodajnih mestih pa bo Blogorola dosegljiva za 6 EUR. Blogorola prav tako uvaja še dodatno kategorijo »podpornikov«, ki bodo Blogorolo mesečno podprli s 15 EUR. Vsi člani bodo prejeli tudi plastično BLOGOROLA PRESS kartico in s tem postali Blogorolini državljanski novinarji.

Velike prenove pa je deležna tudi Blogorolina spletna stran na www.blogorola.com, ki bo poleg agregacije spletnih vsebin po novem ponujala tudi uredniško pripravljena poročila najboljših "uporabniških vsebin" iz celega sveta, večji povdarek pa bo odslej tudi na video vsebinah. S tem želi Blogorola na spletu postati aktualen zbirnik kvalitetnih vsebin, ki jih ustvarjajo uporabniki spleta, torej kdorkoli izmed nas.

Prenovljena spletna stran www.blogorola.com bo zaživela 5. novembra 2009, na isti dan, ko bo izšla tudi prva številka revijalne Blogorole.

Na prvo številko se lahko brezplačno naročite na www.blogorola.com.

Gregor Fras, urednik Blogorole

Blogorola spet med bralci - thumbnail

Blogorola spet med bralci