.. / / / 24.05.1999

Dnevnik mlade nimfomanke III

12.5.1999 - V bistvu nisem imela namena pisati tega dnevnika vsak teden, ampak se mi dogaja toliko stvari, da enostavno ne gre drugače. Pravzaprav ne vem, če mi bo zneslo, da bom pisala spomine in tekoča dogajanja naenkrat. Zato sem se odločila takole: ne bom se več poglabljala v preteklost, razen če bo res primanjkovalo snovi (v kar pa zelo dvomim). Zato lahko že danes začnem izvajati svoj sklep. Kar se je zgodilo včeraj, ne sme iti mimo tega zvezka.

Bil je spet en dolgočasen šolski dan. Sedela sem v klopi, zunaj pa sonce. Brezveze. Zakaj je vedno tako? Maja, ko se prekladamo po klopeh in je učenja več in preveč, rajca sonce, pride poletje, pa se uščije in ohladi. In kaj maš potem od poletja? Še kratkih oblekc ne. Mah, pustmo to.

Končno je zvoncu prišlo, da bi bilo zelo odlično malce pozvoniti, tako da smo bili rešeni vsakodnevnih muk. Kot že rečeno, bil je lep dan, pa sem se odločila, da grem na štop. Nisem bila čisto iz Ljubljane, zato sem včasih izbrala to varianto prevoza. Sicer ne prav pogosto, ker se je moji kolegici zgodila majčkena neprijetnost, ampak včasih je pasalo.

Postavila sem se na cesto, dvignila prst in čakala. Po izkušnjah sodeč sem vedela, da ne bom dolgo čakala. Čisto preveč je po naših cestah prepotentnih tipov, ki komaj čakajo, da se lahko naslajajo nad bedri štopark. Ni še minila minuta, ko mi je ustavila črna honda s temnimi stekli.

To pa bo nekaj, sem si mislila. Kakšen dober tip s po možnosti ful keša in ful še česa drugega. Pa me je kmalu vrglo na realna tla. Presenečenje namreč. V avtu ni sedel dober mlad tip, ampak dobra mlada bejba. Sprva sem mislila, da se je zmotila, da me bo vprašala za pot ali kaj podobnega. Pa ni. Dejansko je ustavila meni. Najprej sem se ji mislila zlagati kam grem, da bi ja uštopala enga tipa, pa sem si kmalu premislila.

Enostavno me je nekaj vleklo k njej. Bila je res dobra bejba, celo malo podobna meni. Dolgi črni lasje, temne oči, lepa zagorela polt, oprijeta majčka, kratko krilce. Seksi, ni kaj. Ko sem se usedla v avto, me je začela spraševati tiste klasične stvari, ki jih sicer ne maram, ampak njej sem z veseljem povedala.

Bila je komaj leto dni starejša od mene in po prvem pogovoru sodeč zelo sorodna duša. Ker je bilo vse tako sproščeno, sem jo začela spraševati tudi o fantih oz. fantu. Kot pričakovano, ga ni imela. Nič čudnega, če je pa podobna meni. In tako je pogovor počasi pristal pri seksu. Kaj pa drugega. Problem je bil le v tem, da se je pot bližala h koncu, kar bi prekinilo najino blazno filozofiranje in izmenjavanje življenjskih resnic. Zato je predlagala, da se lahko kje ustaviva ter nadaljujeva s pogovorom. Sploh me ni bilo treba prepričevati, že sva sedeli v travi nekje bogu za hrbtom.

Zanimivo, ampak za sabo je imela zelo podobne izkušnje kot jaz. Razen ene. Ni še bila z žensko. Moram priznati, da me je ob tem priznanju kar zaščemelo med nogami ... ni še bila z žensko ... Kako je vedela ... Najraje bi ji povedala, kako zelo sem sanjala o tem, kako zelo sem si želela, da bi enkrat čutila in božala žensko telo.

Kar obsedela sem v travi, skrčena, razmišljujoča, ko me je ona objela. Najprej sem mislila, da me hoče samo porukati, da je čas, da se odpraviva, pa nekako ni bilo tako. Ženska je brala moje misli. In jaz sem prebrala njene. Končno. Bila sem na tem, da uresničim svoje dolgoletne fantazije.

Z rokami me je prijela za obraz in ga počasi približala svojemu. Z ustnicami se je narahlo dotaknila mojega čela, me poljubila na nos in spolzela do mojih. Čutila sem, kako je zadrhtela, ko sem jo poljubila. Najina jezika sta se prepletala in strastno sva začeli najino snidenje. Navzven mi je bilo vroče, v notranjosti pa sem gorela. Kakor hitro je bilo mogoče, sva se znebili oblek. Slekla me je in jaz njo.

Čisto do konca, do golega. Imela je zelo lepo telo. Zdela se mi je kot boginja. Nebeški obraz, lepo oblikovan vrat, ravno prav velike prsi, zaobljeno zadnjico, vitek pas, dolge ravne noge. Posebno očarala pa me je njena muca. Sploh nisem mogla odvrniti pogleda od nje. Venerin hribček so ji krasile nežne dlačice v obliki trikotnika, spodaj pa je bila pobrita. Popolnoma.

Tudi jaz sem si jo brila in kolikor so mi povedali tipi, je bilo vsem to zelo všeč, ker se baje boljše liže. Zdaj sem končno dobila priložnost, da to sama preizkusim. Ulegla sem se k njenim nogam in se počasi dvigala. Najprej sem jo nežno poljubljala okoli stegen, čeprav sem komaj čakala, da občutim njen sok. Najprej sem se je dotaknila s prstom. Čisto narahlo, da "preverim" stanje. Bila je tako vzburjena in tako mokra.

S konico jezika sem podrgnila po ščegetavčku. Tiho je zaječala. Spustila sem se do luknjice in jezik narahlo potisnila noter. Tudi to ji je ugajalo. Lizala sem jo po celi muci, čutiti sem hotela vsak njen košček. Hotela sem jo pripraviti do orgazma. Hotela sem jo poslušati v ekstazi, spremljati vse njene krike naslade. Vedno hitreje sem krožila okrog ščegetavčka, vedno bolj sem pritiskala.

Z eno roko se je držala za mojo glavo, z drugo pa je prijela bradavičko in si jo dražila. Dihala je vedno hitreje, bila je vedno bolj glasna. Tresla se je in čutila sem, da je ne loči več dosti od vrhunca. Začela sem ji sesati občutljivi gumbek in kmalu so njeni kriki predrli spokojno tišino v travi. Potem pa nekaj časa tišina.

Vrnila mi je dvakrat hujše.

Juicy - avatar

Juicy

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 03.03.2001 na ŽVPL-u skupaj objavil 12 člankov.

Juicy s punco v travi / vir: http://flic.kr/p/6BDeKv - thumbnail

Juicy s punco v travi / vir: http://flic.kr/p/6BDeKv