.. / / / 16.08.2001

Dvajsetletnica tangic v ZDA

Pred nekaj dnevi je ameriško podjetje Frederick's of Hollywood praznovalo dvajseto obletnico lansiranja vročega koščka spodnjega perila na ameriški trg. Ob praznovanju dvajsete obletnice bodo pri Fredericks of Hollywood oddali 10.000 brezplačnih kosov tangic, če boste kje v bližini Združenih držav, seveda.

Čeprav je Frederick Mellinger lansiral tangice na trg, je zvestim bralcem ŽVPL-a najbrž znano, da Fredi ni bil prvi, ampak je prvo kreacijo tangic naredil prav tako ameriški dizajner Rudi Gernreich (beri lanskoletne Galebe na poletnem nebu / Ali zakaj so tangice tako popularne?, kjer je opisana tudi pra-zgodovina tangic in še kaj).

Ne glede na "izumitelja" pa tangice so in bodo - zakon. Prva dobra lastnost tangic je sigurno nevidnost robov pod ozkimi / prozornimi oblačili. Drugič, so udobne in tretjič dvigujejo temperaturo, žensk in moških. Prav med moško populacijo so se tange v zadnjem letu zelo popularizirale, vendar pa odstotek še zdaleč in najbrž še dolgo ne bo tako visok kakor pri ženskah. Ali pač?

Povezave:
www.fredericks.com
www.victoriassecret.com
www.trashy.com

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Tangice Frederick's of Hollywood - thumbnail

Tangice Frederick's of Hollywood