.. / / / 26.07.1999

Dnevnik mlade nimfomanke XII

22.7.1999 - Delo na črpalki me že počasi utruja. V bistvu ravno obratno. Pomanjkanje dela. Vreme se je očitno odločilo, da me bo prikrajšalo še za tistih par tolarjev, ki bi jih lahko dobila, če bi čistila stekla. Tako pa dežuje in dežuje. In dežuje. Komaj čakam, da bom šla na dopust. Zdi se mi, da je to edini teden v letu ali dva, za katera se splača živeti. Sploh če greš nekam, kjer se lahko dodobra znoriš. Na takšen ali drugačen način.

Letos grem v Grčijo. Sama. Na Ios. Pa saj ne vem kaj mi je. Najbrž sem zblaznela. Nikoli si niti pod razno nisem predstavljala, da bom šla sama na počitnice. Mogoče slaba izkušnja od lani, kaj pa vem. Lansko leto je bilo namreč porazno. S tisto prijateljico, s katero sva hodili po diskotekah, se zabavali na tisoč in en način ter nenazadnje, načrtovali najine počitnice, je sprva kazalo odlično.

Soglasno sva se odločili, da pojdeva v Španijo. Bila je nekakšna modna muha, folk jo je hvalil po dolgem in počez, skratka, ne bi mogli najti boljšega kraja za najin dopust. Vse sva že rezervirali, se o vsem poučili (tudi o Špancih med drugim), samo še čakali sva na ta dan.

Ampak, dolgčas bi seveda bil, da bi se vse odvijalo tako kot je treba. Štiri dni pred odhodom se je štor babji zvrnil po stopnicah. Pri pomivanju stopnišča. Mislm halo?? Bejba, ki v življenju ni prijela ne metle, kaj šele vedra z vodo, se je odločila, da bo pomivala. In zakaj? Zato, da se bo malo odkupila staršem, ker so ji plačali pot v Španijo. Ta svet je že itak najbolj nor, ampak take stvari samo še dokazujejo, da nobena stvar ni dovolj slaba, da ne bi mogla biti še slabša.

Torej, da napišem do konca. Ženska si je zlomila nogo. Kompliciran zlom. Noga v gipsu do riti. Hudo. Pa je šla Španija po gobe. Vsaj tako sem mislila. A je vztrajala, da moram jaz iti. Nikakor je nisem mogla prepričati, da bi raje ostala pri njej. Kot izgovor da ne bi šla, sem rekla, da sama ne grem. Pa se je lisica takoj znašla. Še tisti moment je poklicala eno kolegico in ji razložila situacijo.

Čez nekaj minut sem že imela sopotnico. Najhujše je bilo, ker nisem imela pojma, kakšna je. A mi je prijateljica zagotovila, da je zelo prijazna in komunikativna oseba. OK, ji verjamem na besedo. Na žalost je bilo to zadnjič, da sem ji verjela. Ko sem namreč videla oz. prvič komunicirala s sopotnico, me je kar zmrazilo. Vesnica. Tako ji je bilo ime. Ne Vesna, ampak Vesnica.

"Vesna je namreč tako pogosto ime, Vesnica pa je nekaj posebnega, tako kot jaz". Fak, s kakšnim hudičem bom jaz potovala??? Ampak kar je, je. Če je posilstvo neizbežno, se ulezi na hrbet in uživaj, pravijo Kitajci. Torej, če je Vesnica neizbežna.Ne, ne gre. Kakorkoli, celo vožnjo je spala. Na mojih kolenih. Saj načeloma nisem krvoločen človek, ampak. Upala sem na najboljše. Celo v primeru "Vesnica". V apartmaju me sploh ni vprašala, kje bi jaz rada spala.

"Fulll mi je vroče vedno, tako da bom spala kar pri oknu, ki bo seveda celo noč odprto" Temu je seveda sledil tisti prijazni nasmešek, pri katerem ne veš, ali bi utihnil ali pa bi razbil obe vrsti zob. Utihnila sem. Pa ne za dolgo. Prekipelo mi je še isto noč, ko sva se odpravili ven. Sicer je dolgo pričakovana Španija izgubila svoj čar, ampak ok. Seveda ni treba omenjati, da se je lišpala tri ure. Na koncu je bila grša od coprnice Zofke. Vesnica. Jao. Še zdaj očitno nisem dojela tega imena.

Torej, odpravili sva se ven. Koliko tipov! To je bil dejansko raj na zemlji (če odštejemo hudiča poleg mene) kamorkoli sem pogledala, sami noro dobri tipi. Ugotavljala sem, da bi morala biti tam kakšno leto, da bi preizkusila vse. Pa sem imela na voljo en teden. Samo. No ja. Če začnem še isti dan, bi bilo kar v redu. Končno sva se zasidrali v nekem lokalu, ki si ga je seveda izbrala Vesnica. Njo sem ignorirala kolikor se je dalo in se posvetila tipčkom. Flirtala bi kar z vsemi, a sem morala izbrati. Pa je tip izbral mene.

Visok, blond, modre oči, božanska postava, napeta ritka. Noro. Stal je namreč ob šanku in buljil vame. Smejala sem se mu zapeljivo, kot sem le mogla, zraven pa se gibala ritmu seksi glasbe. Nekaj časa sva se samo gledala, pa se je kmalu opogumil in stopil do mene. Najprej so bile na vrsti tiste klasične formalnosti, ki jih sovražim - kdo si, odkod si, blablabla ... to me sploh ni zanimalo. Jaz bi ga vprašala - koliko imaš dolgega, kako najraje seksaš, itd. Kaj ni to najbolj pomembno. Saj se zaradi tega spoznavamo. Ampak O.K. Kultura je pač kultura.

Midva sva se pogovarjala, gospodična pa je še kar strmela okoli, v upanju, da se bo kdo usmilil njene betonske fasade. Najbrž sploh ni opazila, da sva kar naenkrat izginila. Sicer sem ji rekla, da prideva takoj nazaj, pa se mi je zdelo, da so besede malce zajadrale drugam. Briga me. S tipom sva že bila na stranišču. Moškem. Saj stranišča so bila pri meni kar pogosta, ampak ženska. Pa me ni kaj precej motilo. Še preden sva sploh prispela do stranišča, sem bila že vsa vlažna. On pa trd. Zelo trd. Prijel me je za ramena in potisnil ob steno.

Tisto najkrajšo oblekico, ki sem jo imela, je skoraj strgal dol. Najprej se je odločil raziskati moje telo, saj se je z rokami sprehodil od obraza do pet. Njegovi dotiki so bili glede na to, kako močan je izgledal, precej nežni in čutni. Kot bi se bal, da se bom tisti trenutek skrhala. Vendar je kmalu ugotovil, da je to prej kot seksu podobno ceneni filmski romanci. Prijel me je močneje. Kar zapodil se je v moje pokončne joške, zgrabil moje že hudo nabrekle bradavičke.

Zdaj sem bila jaz tista, ki se je bala, da se bo zlomila. Njegovi prijemi so bili namreč vedno močnejši, vedno bolj strastni. To se je seveda najbolj čutilo na dolžini njegovega nabreklega uda, ki je vsake toliko časa pritisnil ob mene. Motilo me je pravzaprav le, ker sem bila jaz čisto slečena, on pa oblečen. Tako mu nikakor nisem mogla prikriti, kako noro si moja muca želi njegovo bogastvo med nogami. Bila je namreč tako poplavljena, da je komaj sproti lizal. Ni in ni se hotel odtrgati od mojih joškic in moje mačkice. V meni pa je kar vrelo. Ko bi mu vsaj nekako lahko potegnila hlače dol. Začela sem že dvomiti, kako dolgega sploh ima. Mogoče ga je pa sram.

Pa sem kmalu nehala dvomiti, saj mi je tip očitno bral misli. Odtrgal se je od mojega prepotenega in pohotnega telesa ter na hitro, v najhujši naglici skoraj strgal hlače dol. Moja potreba po njegovi batini je dosegla vrhunec. Ni se namreč prav velikokrat zgodilo, da bi mi skoraj prišlo še samo od pogleda na trdega in nadpovprečnega tiča. Sploh nisem več kaj dosti razmišljala, ampak sem ga zgrabila za napeto rito, da bi ga čimprej porinila noter in zadovoljila mojo lačno luknjico. Še malo. Jaaa.

"Kje si????????" je zavreščala po stranišču kot zblojena vešča. "Iščem te že deset minut!!!"

Če še kdaj v življenju spoznam kakšno Vesnico, jo ustrelim.

Juicy - avatar

Juicy

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 03.03.2001 na ŽVPL-u skupaj objavil 12 člankov.

Juicy v seksi minici / vir: http://flic.kr/p/69bkSD - thumbnail

Juicy v seksi minici / vir: http://flic.kr/p/69bkSD