.. / / / 20.06.2001

Kako hitro in zanesljivo izgubiti fanta

Pričujoč članek je namenjen (predvsem) dekletom, ki so ŽE začele zvezo s fanti in naslednji hip ugotovile, da so zajebale in da bi rade zadevo prekinile, hkrati pa si želijo, da prekinitev izpade, kot da so fantje pustili njih. To seveda potegne za seboj možnost očitkov in zamer, do katerih sicer dekleta ne bi bila upravičena in bi nosila breme razdora na svojih ramenih. Skratka, dekle, prekinitev je potrebno izsiliti zlepa ali zgrda. Ko do nje pride, pa se obnašaj, kot da se ti ruši ves svet.

To bo v tipčku vzbudilo precej občutkov krivde in slabe vesti in od njega si boš lahko kasneje izposojala denar in druge zadeve, saj bo čutil, da je to najmanj kar lahko stori zate. Preleteli bomo nekaj bistvenih gest, ki se jih NE POČNE v zvezi, ki naj bi trajala! Pa pojdimo!

Korak št. 1

Dejstvo, da je zveza še sveža, lahko izkoristiš sebi v prid. Taktika se imenuje "strašenje z odgovornostjo" - ustvari vzdušje, da je zadeva tako resna, da se bo tip prestrašil in izginil. Med prvim seksom naj mu bo jasno, da ni prvi in da ni najboljši! Izvajaj npr. kakšen brutalno zapleten položaj, ki bo razjasnil, da si "to" že počela! Po seksu izsili "iskren" pogovor in ga vprašaj, če se mu zdiš debela! Za konec poimenuj njegov penis - naj bo kaj simpatičnega (imena kot Stojan ali Vojak na straži niso primerna ...)!

Korak št. 2

V videoteki si izposodi kakšno osladno komedijo (karkoli, kjer skupaj nastopata Tom Hanks in Meg Ryan?) in medtem ko jo gledata, naj uleti tvoja frendica in naredi nekaj "sladkih" fotk mladega para. Izsili lupčka za spominsko fotografijo ("da bodo otroci videli, kako sta se imela rada ..." )! Zvečer pojdi ven sama in ga, ko se vrneš domov (tem kasneje, tem bolje), pokliči! Če se ti zdi, da je že čas, mu povej, da ga ljubiš!

Korak št. 3

Vprašaj ga, če si se mu včeraj zdela debela. Ko bo rekel, da ne, ga obtoži, da laže in se začni smiliti sama sebi, " zakaj vedno ti dobiš fanta, ki misli, da si debela?" Zvečer se poskusi zmeniti z njim, če pa bo želel iti sam, mu pusti. Nato se pojavi točno tam, kjer je tudi on. Po naključju seveda! Preden uspe karkoli razložiti prijateljem, jim razloži, da hodita in da sta zelo srečna. Ko prideš domov, ga pokliči, mu povej, da ga moraš videti in se odpelji do njega! Pred seksom ga vprašaj, če te spoštuje. Povej mu, da te spominja na tvojega očeta. Po seksu jokaj!

Korak št. 4

Kupi posrebreni okvir v obliki srca za vajine skupne fotografije. Kliči na vedeževalsko linijo. Če vam bejba napove dolgo in srečno zvezo, mu to povej. Povej mu tudi, da komaj čakaš, da spozna tvojega očeta, "ker sta si tako podobna" .Vzemi list papirja in nanj napiši svoje ime in njegov priimek. Dvajsetkrat ... naj izgleda, kot da vadiš podpis. Poskrbi, da bo listek, ko bo pri tebi na obisku!

Korak št. 5

Med seksom navedi kakšno alarmantno statistiko o tem, kako se ženske poročajo s fanti, ki jih spominjajo na njihove očete. Po seksu jokaj! Pokliči njegovo mamo in se ji predstavi! V lekarni kupi ClearBlue test. Med pogovorom ga kliči " moj atek" ali kaj podobnega! Govori s svojim najljubkejšim dojenčkastim glasom ... konstantno! Preden se zjutraj zbudi ob tebi, ovij njegove roke okrog sebe in se delaj, da spiš.

Korak št. 6

Romantično se spominjaj dogodkov nekaj dni nazaj z besedno zvezo: "Joj, a se spomniš ko sva?" Ostriži se popolnoma enako kot njegova bivša punca in ga zvleci v družbo tvojih prijateljev, ki naj pogosto povdarjajo, kako simpatičen par sta in kako luštkani bodo šele otročički. Podari mu majico, na kateri je njegov avto, čezenj pa se svetita rožnata napisa z vajinima imenoma. Po seksu rešuj kviz ali križanko v kakšni družinski reviji. Ko bo želel spiti več kot eno pivo, mu povej, da odhajaš, ker nima nobene mere in da si mislila, da je že prešel "to fazo" .

Korak št. 7

Povej mu, da ga ljubiš. Ko bo želel odgovoriti, ga utišaj s prstom čez usta, in mu povej, da ni potrebno, da sploh govori, "ker ti že veš, kako on v srcu čuti." Konstantno klati zakonske puhlice in jokaj med seksom. Po seksu mu povej, da si nehala jemati tablete, " ker se ob tabletah grdo zrediš." Vprašaj ga, ima kaj proti. Povej mu, da tako dolgo (torej nekaj dni) nisi bila še z nikomer in predlagaj popolno spolno abstinenco, saj da bo tako prihodnjič " še bolj čarobno."

(En vskok ... do tu bi moral biti fant že totalno namorjen in nasikan. Če temu ni tako, in je sprejel odgovornosti, ki mu jih nalagaš, si v drekcu TI! Takoj ga popolnoma nediplomatsko odjebi, da ne bo slučajno res začel planirati poroke. Če pa je nasikan in raspizden, beri dalje ...)

Korak št. 8 ali zadnja faza

Ko bo naredil karkoli še tako majhnega narobe, mu povej, da se je spremenil in da ga sploh ne spoznaš več. Predlagaj zakonsko svetovanje. Simuliraj zamujanje menstruacije. Pred njegovimi vrati pusti na odišavljen papir napisano puhlo ljubezensko pesem in rdečo vrtnico.

Če do tu ni popizdil, glej vskok nekaj vrstic više! Srečno!

Matjaž Ličer - avatar

Matjaž Ličer

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 140 člankov.

(Bivši) fant in dekle / vir: flic.kr/p/5iPrjZ - thumbnail

(Bivši) fant in dekle / vir: flic.kr/p/5iPrjZ