.. / / / 24.05.2010 10:38

Poročene ženske raje gledajo TV, kot seksajo

Šokantna novica: ko se boste enkrat poročili (če ste poročeni, moje sožalje). Anketa na iVillage je namreč pokazala, da poročene ženske raje počnejo karkoli drugega (spijo, gledajo TV ali berejo knjigo), kot seksajo.

V anketi je sodelovalo več kot 2.000 poročenih žensk med 18 in 49 letom, od katerih je kar 41% izbralo spanje namesto seksa, 21% jih raje pogleda kakšen film, 16% pa raje vzame v roke knjigo. 37% jih je odgovorilo, da nič drugega ne bi počele raje kot seksale.

Statistično gledano je podatek zaskrbljujoč. Kljub temu jih kar 77% odgovarja, da so v zakonih vsaj nekoliko srečne, 65% paj jih je odgovorilo, da so z možmi doživele najboljši seks svojega življenja.

Kje je razlog?

Če bi pogledali Američane (ker sklepamo, da je največ uporabnic iz ZD&A), lahko kaj hitro ugotovimo kaj je problem: debelost. Skoraj 40% američanov je namreč predebelih, prav tako je stanje zaskrbljujoče pri Britancih in Nemcih, tako da nič čudnega, da ne seksajo.

Če bi bil jaz ženska in bi se 200 kilski mrož hotel zvaliti name, bi 100% raje prebral/a knjigo, spal/a, gledal/a TV, kot seksal/a z njim. Zato, shujšati, debeluhi, potem pa se pritoževat, da nočejo seksat z vami!!!

Več zanimivih odgovorov iz življenja poročenih žensk zveste na iVillage, tudi to, da je moja teza najbrž pravilna: ženske med 18 in 29 letom so najbolj zadovoljne s svojim spolnim življenjem (potem pa se možje tako zaredijo, da raje berejo knjige oz. spijo), a le 1/10 vprašanih spolno slo poteši pri sosedu.

Vir: CBS News

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Raje gledam TV ali spim, kot seksam z njim / foto: TheGiantVermin, vir: flickr.com/photos/tudor - thumbnail

Raje gledam TV ali spim, kot seksam z njim / foto: TheGiantVermin, vir: flickr.com/photos/tudor