.. / / / 10.12.2001

S 111.111.111 kliki do seksa

Devetnajstletni Kai iz Flensburga v Nemčiji je obupan. Njegovo dekle Julija, je namreč rekla, da hoče čvrst dokaz ljubezni, preden se mu vda. Zato se je odločil in naredil spletno stran, ki jo mora obiskati zelo veliko ljudi, kar bi dokazalo, da mu je res do nje. Na prvi pogled, se zdi kot kakšna ameriška potegavščina, kot pravita Kai in Julija, pa je to samo preizkus prave ljubezni!

Toda zakaj? Kai je veljal za žigola, ki je svoja prejšnja dekleta vedno varal in kot pravi sam, nobene od njih ni ljubil - vse do Julije! Julija je za vse to vedela in zato je rekla, da potrebuje dokaz! Ni hotela biti samo "še eno ime na njegovem seznamu," ampak je potrebovala dokaz, da jo res ljubi.

Kai, otrok novega tisočletja je odprl spletno stran www.helftkai.de, Julija si je izbrala cifro (stoenajst miljonov stoenast tisoč stoenajst klikov), ki mora biti presežena, da bo preizkus dosežen in njegova ljubezen potrjena.

Okej, vse lepo in prav (čeprav malo čudno, kajne), Kai je zbral že več kot 5. milijonov klikov od junija letos in čaka ga še veliko veliko klikov do tega, da dokaže Juliji "pravo" ljubezen v 111.111.111 klikih (in jo zvabi v svojo posteljo).

Kaj hočemo, časi se spreminjajo in ljudje si izkazujejo ljubezen na vse mogoče načine. Kai pa bo z oglasi, ki jih ima na strani (in se bodo pokazali več kot nekaj milijonkrat) poleg tega še dobro zaslužil.

Brihten poba! Pa naj še kdo reče, da se seks ne prodaja :-)

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Julija zahteva 111111111 klikov za seks - thumbnail

Julija zahteva 111111111 klikov za seks