.. / / / 26.09.2009 14:00

Samo z njo se ne poroči pika com

JustDontWifeHer.com je nova spletna skupnost, kjer moški razočarani v ljubezni pomagajo moškim še ne razočaranim v ljubezni razkrivati ženske, ki si ne zaslužijo, da se kadarkoli poročijo: keš pičke, prevarantke, izkoriščevalke in ostale ženske, ki niso za poročit.

No, ja ... vsaj tako piše na strani JustDontWifeHer.com, ki je očiten odgovor na strani kot je DontDateHimGirl.com, kjer ženske opozarjajo na moške, ki so jih prevarali.

Vsak normalen človek (ne glede na to ali je moški ali ženska) ve, da sta za prevaro ponavadi kriva dva. Razumnim ljudem je jasno, da je bolje iskati slogo kot prepir tudi po koncu zveze, pa naj bo še tako boleč! Zato tovrstne strani samo večajo prepad med spoloma in bi bilo najbrž bolje, da jih sploh ne bi bilo.

Če bi se moški in ženske bolj (in bolj kvalitetno) pogovarjali, tovrstnih strani najbrž sploh obstajale ne bi. Ker pa se ne in ker je maščevalnosti vse preveč, pa se vse to dogaja. Prav tako dvomim, da so eni ali drugi strani vpisi verodostojni, saj je vedno treba poslušati obe strani medalje.

Pa vi, bi objavili partnerja, ki vas je prevaral, na spletu?

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

justdontwifeher.com / zaslonostrel strani - thumbnail

justdontwifeher.com / zaslonostrel strani