Akademija Videospotnice Awards

Akademija Videospotnice Awards priznanja bo kot vsako leto, letos že sedmič podelila svoja priznanja za posebne dosežke na področju efektivne učinkovitosti njihovega efekta na slovenski, globalni pa nenazadnje tudi širši glasbeni prostor.

Prideditev bo potekla na nenavadni, toda čudoviti lokaciji, ki naj bo zaenkrat skrivnost.Lahko vam zaupam le to, da se nahaja v neposredni bližini geografskega središča naše države in je tesno povezana z starodavnim običajem prevračanja parnih kozolcev ob poletnem enakonočju, ki ga še danes prakticirajo na višje ležečih pašniških področjih.

Že sedmič torej, se bodo med seboj pomerili naši najboljši glasbeni ustvarjalci, a le najboljšim med najboljšimi bo po licu spolzela solza sreče. Zato vas v nedeljo vse vabimo pred male zaslone, kjer verjemite ne bo manjkalo zabave. Gostili, bomo različne zvezdnike, plesne skupine, župane večjih slovenskih krajev, žonglerja katerega ime naj zaenkrat ostane skrivnost, metalca nožev, sekretarja za razvoj oktave pri Vladi Republike Slovenije, manjkal pa ne bo tudi naš tradicionalni ognjemet.

Vljudno vabljeni.

Odbor Akademije Videospotnice Awards priznanj za stikanje z javnostjo

Miha - thumbnail

Miha