Andraž Hribar v gosteh

S klišejevskimi besedami povedano je leto spet minilo kot bi trenil in tako se je zavrtela tudi številčnica Ema 2001 na Emo 2002. Ampak vseeno lanskoletne publicistične Eme še nismo pozabili; pa ne le zaradi zmagovite energične Nuše, pač pa tudi zato, ker je večjemu deležu populacije svoj "baby" obraz učinkovito predstavil tudi Andraž Hribar.

Kočevskega roga sin, ki ga vestni poznavalci tovrstne zvrsti spremljajo že vse od zmagovite stopničke Debitanta leta v Orionu do Soulate v Petki, je leto poprej že izdal prvi album, decembra lansko leto - da se ne bo slišalo tako daleč - pred slabim mesecem, pa je zasneženo luč med oblaki ugledal drugi album z naslovom Življenje je.

Na ramo mu je skočila še snemalna ekipa in tako so s skupnimi močmi (več glav itak več ve), a vseeno pod direktorsko paličico Izidorja Fariča, posneli videospot za single Ognjen obroč. Spot si boste lahko premierno v Videospotnicah ogledali v torek 8.1.2002., Andraž Hribar bo tudi gost pri Mihu in Vesni, tako da ... bo gotovo pestro.

Za Videospotnice

Irena Shyama Hlebš

Andraž Hribar - thumbnail

Andraž Hribar