Hasan iz Azila

Po odhodu .Miča Muričija v Holivud, se je prikazal Hasan iz Azila.. Člani kontroverznega Zaklonišče prepeva kot za stavo podirajo rekorde v stopnjah humorja v svojih spotih in tako njihove triminutne zgodbice postajajo prava paša za oči. Zbrala se je ista ekipa z istim režiserjem in celo istimi igralci v glavnih, no pa tudi malo manj glavnih vlogah.

Tu ne mislim le na člane benda - nekateri drugi igralci, ki jih vidimo v Hasanu, režiserja, ki ga ni potrebno posebej omenjati, saj že njegov stil zadosti pove, že kar nekaj časa spremljajo pri delu - pri različnih projektih in z različnimi glasbeniki. Recimo zelo dejavna blondinka Barby, simpatična Iva in vsestranski Jojo.

Spot Hasan iz Azila bo na lestvico Videospotnic kot predlog prišel 29.10., ko bosta Blaž in Vesna v studiu gostila člane benda, ki so končno, ampak dobesedno končno izdali album Odoh majka u rokere.

Torej: kakšna simpatično pikra zgodbica zagotovo ne uide - morda celo besedica o slovenski drznosti, ki gre očitno, vsaj kar se spotov tiče vedno dlje - vedno več golote in prstov tam, kjer se ponavadi začne intima.

Foto: Jaka Elikan

Povezave:
www.zaklonisceprepeva.com

Za redakcijo Videospotnic

Irena Shyama Hlebš

Hasan in bejbe - thumbnail

Hasan in bejbe