Celjska eminenca spet na delu in glasu

Po deklicah, ki se jim rola in so d'best, so se fantje vrgli v rock vode in začeli "mal' pit' in mal' kadit' - a ta tema je bila obdelana že neštetokrat, zato kar k bistvu.

Stara klapa iz skupine Nude, ki pa za spremembo od večine uspelih bendov iz tistega konca, v svojih črtah ne premore nobene deklice, je v sodelovanju z VPK in ZKP TVS z režiserjem Alešem Žemljo posnela nov videospot za pesem Razlog, ki naj ne bi bila balada, ampak osebno izpovedna lirika.

Kakorkoli, v spotu fantje plavajo - globoko od vodo, povzročijo eksplozijo, zanimive so posebne majice s posebnimi "tiskovinami", ki jih nosijo člani benda - pa tu ne mislim na Boštjanovo zvezdico, a največ pozornosti bo zagotovo šlo kitaristu Luki, ki se pojavi celo razgaljen.

Skratka, spot je za pogledat. In pogledati se ga bo dalo tudi v Videospotnicah od ponedeljka 24.12., dalje, ko bo uvrščen na lestvico. Vse Nudov željne pa bosta zadovoljila tudi Vesna in Blaž, ko bosta iz njih izbrskala marsikakšno besedico, ki je bila o njih še neodkrita. Skratka; Videospotnice, ponedeljek 24.12., Nude. Pa ne pozabit; vsak detajlček je vreden ogleda.

Za redakcijo Videospotnic

Irena Shyama Hlebš

Nina Tomše - avatar

Nina Tomše

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 44 člankov.

Blaz in Vesna - thumbnail

Blaz in Vesna