DaDi DaZ...

Videospotniški As! 5.2.2002 bo nov prelomni datum v življenjepisu najboljšega pevca med mojstri kuhalnic, izumitelja pralnega stroja na pogon, svetovnega prvaka v hitrostnem barvanju velikonočnih pirhov in častnega gosta hiše videospotnic.

Prekaljen glasbeni maček, ki je svojo glasbeno kariero začel s priredbo nesmrtne Djuli, bo ob 19 uri in 15 minut oblekel dres živo rumene barve in na malih ekranih, pred milijoni neučakanih gledalcev, preizkusil svoje obrambne sposobnosti. Tokrat mu ne bosta pomagala niti dolgoletni sotrpin Zvone Hranjec, niti mojster pisane besede in mikrofona MZ Hektor. Tokrat bo DaDi čisto sam, brez kančka pomoči realnega sveta prosil za Še eno šanso II.

Da ne bo pomote... Še ena šansa je sedmi komad njegove najnovejše ciberplate z naslovom www.dadidaz.com, Še ena šansa II pa je na taisti plati uvrščena na zadnje mesto, pod zaporedno številko 11. Resda na prvi pogled malo čudna kombinacija, ampak resda samo na prvi pogled. Oko poznavalca takoj opazi kakšni so skrivni načrti mojstra DaDiJa. Poglejmo?

Recimo, da poslušamo plato in nam slučajno ni všeč; s kazalcem desne roke se približujemo tipki STOP/EJECT, ko iz zvočnikov zadoni Še ena šansa; naša zvočna čutila podzavestno ukažejo mišicam da popustijo in naša roka omahne; plata se približuje koncu, naši občutki so mešani, kar naenkrat pa se vseeno odločimo da bomo kupili tudi naslednjo plato DaDiJa DaZa, takoj ko se bo znašla na tržišču?

Ali je to le golo naključje ali še ena zvita poteza iluzionista Davorina Davidoviča. Oglejte si torkove videospotnice in pustite Mihcu in Vesni , da skrivnosti prideta do dna.

pERO

Videospotnice - thumbnail

Videospotnice