Edino meh ni greh!

Festvival v Stožicah na žalost mnogih od "temnih sil zapeljanih" odpade, tako se lahko vsi pravoverni si-moralisti oddahnemo. Razvrata v prestolnici, samem srcu deželice pokončnih torej ne bo. Razlog za to nam še ni znan in nam morda nikoli ne bo, kljub temu pa se v imenu moje protifestivalske skupine z imenom Edino meh ni greh zahvaljujem vsem, ki so, kljub sladki skušnjavi, uspeli obdržati pokončno hrbtenico ter preprečili tistim z druge strani, da bi se pomokrili v naš kristalni studenec zdravega razuma.

Zadeva je, hvala bogu, zaključena in s tem tudi poizkus kaljenja morale, motenja tako štiri kot tudi dvonožnih organov pregona, vdora tujih (slabih) navad in še kakšne zle nakane, ki smo jo mi, stebri morale, v afektu morda spregledali. Toda!!! Treba je biti oprezen! Kajti kot vemo ima peklenšček mnogo obrazov.

Na moje veliko veselje mi zato v naslednji oddaji ne bo treba kazati zavedene mladine, kako se s tujo hrano v eni in čašo alkoholnega opoja v drugi roki predaja bučnim pregreham, ki jih vabijo v brezno obupa. To bi ne bilo smiselno; kajti vsakdo, ki je vsaj malo listal Danteja ve, kako boleče neprijeten bi bil tak prizor. Namesto tega vam bomo pripravili oddajo, ki bo jasno pokazala kaj smo Slovenci pridobili s tem, ko smo glasno rekli in potihem zlobirali ta tako zelo pomembni ne!!

Opravičujem se, ker sem v prejšnji oddaji podvomil v moč klenega Slovenstva in vas prisrčno pozdravljam v imenu skupine protifestivalskih aktivistov Edino meh ni greh ... Ne pustimo se jim!!!

Vaš Mihael Š.

Saleharac - thumbnail

Saleharac