Kaku? Leeloojamais, kej je tu?

Lilužame je nekaj za pojest, nekaj za popit in nekaj za polizat hkrati, Lilužame je lila, rdeče in zeleno, Lilužame je zaenkrat malo a kaj hitro bo postalo veliko, če bo le nadaljevalo s korakanjem po zastavljeni poti, ki nepresenetljivo vodi samo navzgor. Kam drugam Lilužame na more kot v višave - kajti Lilužame se je kalil pri Demolition Group, Lilužame asistira Tinkari Kovač, Lilužame ima veze v evrovizijskih krogih, Lilužame pozna Shyame in The Full Cool Jazz Orchestra in celo Big Band KK, Lilužame je pripravljen igrati celo sam zase, samo da se preko glasbe polni z energijo se izpoveduje in uživa v lastnem ustvarjanju.

Lilužame je nastal čisto spontano prek jam-sešnov in v štartu sploh ni imel časa popolnoma zaživeti. Nekateri člani banda (6+1) so garali pri že omenjenih bandih, drugi so pilili tehniko študiranja v tujini, bili so totalno pod vplivom, za Lilužame je zmanjkovalo prostih uric...

Ampak sčasoma je čas le prišel ...

Ustvarjalna žilica banda je med tem postala ogromna žila, kemija med člani banda je zaživela in septembra lani je Lilužame končno na ogled postavil sadove dvoletnega dela pod vplivom. Pod vplivom je 11 avtorskih komadov, 11 Lilužame komadov, v katerih se zrcali raznolika glasbena preteklost članov banda, 11 komadov ki že slišani zvrsti glasbe dodajajo drobne Lilužame detajle in Lilužame elemente, ki glasbo naredijo preprosto Lilužame!

Komad Še enkrat je prvi izpostavljeni Lilužame komad, ki je doživel tudi videouprizoritev in je že viden na mnogih domačih televizijah, največkrat pa se Še enkrat odrola v vaši najljubši glasbeni oddaji Videospotnice.

Svoje znanje bo Lilužame predstavil 6.2.2002 v KUD France Prešeren, še prej pa se bo na ogled postavil v četrtkovih VSpotnicah - 11.1.2002, ob pznih nočnih urah torej vsi pred televizorje in učke ter ušesa na pašo!

Lilužame!

pERO

Ovitek plate - thumbnail

Ovitek plate