Koraki iz sanj v realni svet

Mladi, nadebudni, ambiciozni in še polni življenjskega elana ter energije za ustvarjanje. Po prvem posnetem spotu, ki smo ga lahko zasledili lansko leto in je užival sloves najkrajšega videospota, so nam fantje pripravili naslednje plodove trdega dela.

To so Dreamwalk, petčlanski hard core punk bend, ki je pod vodstvom režiserke Toše Slak posnel nov, njihov drugi videospot, za komad Sijaj, ki je za razliko od prejšnjega, napisan in odpet v našem materinem jeziku, torej slovenščini.

Če vam je priimek Slak znan, vam naj osvežim spomin; Toša je hči režiserja Francija Slaka, ki je bolj poznan na filmskem področju, čeprav se kdaj pa kdaj loti tudi videospotov. Ampak s tem še niso razkriti vsi talenti družine Slak in paralele z Dreamwalk; tudi pevec omenjenega benda z imenom Jeremy nosi priimek Slak.

To so pač sorodstvene vezi in dokaz, da ustvarjalna žilica res potuje tudi po genskih zasnovah. Kakorkoli, v videospotu Sijaj vse tiste, ki ne marajo prevažanja z mestnim avtobusom, prepričajo, da zna biti vožnja z državnimi prevoznimi sredstvi tudi zanimiva. Več o tem kako zanimiva in še marsikaj o petih prikupnih fantičih, pa v sredo 5.12., ko bodo Dreamwalk gosti v oddaji Videospotnice.

Ta dan pa bo zaznamovan tudi s prihodom njihovega videospota na lestvico Videospotnic in s prihodom njihovega prvega albuma v trgovine.

Za redakcijo Videospotnic

Irena Shyama Hlebš

Dreamwalk - thumbnail

Dreamwalk