Playboy ne tako, ampak samo drugače

Imamo prvega pravega slovenskega playboya! Ob tem najbrž večji del ženske populacije pomisli, da bo končno prišla na svoj račun. A zmota je kar velika - dejansko je to spet večja potešitev za moške ume. Govorim namreč o novem in prvem samostojnem spotu Rudija Gasa, bolj poznanega kot člana nekdanjega benda K.U.T. GAS.

Fant se je odločil za samostojno kariero in tako bo spomladi zunaj njegova prva samostojna plata, na kateri bo tudi že prej omenjeni single z naslovom Playboy. Videospot je že narejen in... zelo zanimiv - predvsem zaradi plešočega Rudija, a veliko pozornost pritegne tudi prisotnost naše letošnje najlepše, torej miss Rebeke Dremelj, ki v spotu zaigra kar posebno in niti ne preveč stransko vlogo.

Glede na to, da je vse skupaj potekalo pod nadzorom budnega očesa režiserja Klemna Dvornika, ki je hkrati sodeloval tudi pri filmu Na svoji Vesni (povezava; tudi v tem filmu je eno izmed vlog prevzela Rebeka), bi lahko podvomili o naključnem sodelovanju, a o tem nekaj več v sredo 21.11., ko bo Rudi Gas gost v oddaji Videospotnice in ko bo kot predlog na ogled prišel tudi njegov Playboy.

Playboy ne tako, ampak samo drugače.

Za redakcijo Videospotnic

Irena Shyama Hlebš

Plesni playboy - thumbnail

Plesni playboy