.. / / / 22.11.2011 12:05

Vox.io - ko klicanje ni več problem

vox.io je odlična spletna storitev, ki omogoča klicanje v brskalniku (za klicanje ne potrebujete programa kot je npr. Skype), spletne video pogovore in pošiljanje SMS-ov po vsem svetu. Poleg tega so pred dnevi naboru storitev dodali še aplikacijo za iOS - se pravi, za iPhone, iPod touch in iPad.

Tako lahko sedaj s pomočjo vox.io kličete tudi na vaši  napravi, kot pravijo ustvarjalci vox.io bo aplikacija za Androide na voljo kmalu. Aplikacija je na voljo v slovenskem in hrvaškem App Store-u, kmalu pa tudi drugod.

Kaj pravzaprav je vox.io?

Vox.io je storitev, ki vam omogoča brezplačno klicanje med uporabniki storitve in klicanje na tradicionalne telefonske številke po ugodnih tarifah v več kot 170 držav.

Z drugimi besedami: med uporabniki vox.io je klicanje (in videoklepet) brezplačno, če pa uporabnik ni prijavljen v vox.io (ali pa ne uporablja storitve), pa ga lahko brez problema pokličete na njegovo telefonsko številko.

Poleg tega vox.io omogoča deljenje vašega profila (vox.io/vašeuporabniškoime), preko katerega vas uporabniki z lahkoto pokličejo. Seveda vox.io omogoča tudi pošiljanje SMS-ov, ... vse to pa je od prejšnjega tedna (z izjemo videoklicev) na voljo tudi na jabolčnih napravah.

Preverite vox.io na spletu ali si na vašo napravo naložite vox.io!

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Vox.io - ko klicanje ni več problem - sedaj tudi app za iPhone - thumbnail

Vox.io - ko klicanje ni več problem - sedaj tudi app za iPhone