.. / / 16.08.2005

ŽVPL-ova spletna trgovina

Hja, od prvega bienalnega ŽVPL žura, ko ste redki med vami dobili prve oficielne ŽVPL majčke, je preteklo že veliko piva. Veliko število pranj je poskrbelo, da so majce že precej 'boge, čeprav tisk še drži. Zato smo za vse ŽVPL fene pripravili serijo majčk, majc, z kratkimi oz. dolgimi rokami, za poletje ali zimo, in super hude ŽVPL bokserce in še bolj vroče ŽVPL tangente za bejbe.

Vse, kar morate storiti je, da odklikate na tole spletno stran in poiščete majčko, majco, gatke oz. kapco, ki vam je kul. Mi bomo zelo veseli, če bo kdo kupil k'kš'n t-šrt, ker bomo imeli tako za kakšen kebab pa pivo več.

Skratka: če si ekstra frud in hupi 'maš "ofišl ŽVPL mrčndajz" na seb' oblečen vsak dan, če si pa sam kul pa vsaj enkrat na teden, če si navad'n, enkrat na mesec, če pa nikol pa nisi ŽVPL. In tud' pank nisi, če nimaš, tko da … ja.

P.S.: Artiklov je zaenkrat 23, prihajajo pa še podloge za miško, šalce za kavo, krigli za pivo, ure in ostale nujne reči ...

P.P.S.: Logotip je rahlo drugačen od obstoječega, ker je mal' prenovljen in bo kmal' tud' prešmelcan na novo. Ampak o tem drugič.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

ŽVPL-ova oprijeta majčka za fante - thumbnail

ŽVPL-ova oprijeta majčka za fante