v rubriki dogodki:
.. / / / 09.03.2011 15:47

Burger King v Ljubljani: otvoritev 10. marca

Burger King Corp. 10. marca 2011 odpira prvo restavracijo Burger King ® v Ljubljani! Končno smo dočakal Whopperja tudi v Sloveniji! ŽVPL-ova urednika sva se "žrtvovala" samo za vas dan pred otvoritvijo in poizkusila, če je Whopper res tako dober, kot pravijo!

Whopper - ocena: omnomnom

In res, danes ob 14h sva se z Gregorjem v družbi MMAML-ovcev odpravila v CityPark, kjer nas je pričakalo prijazno osebje Burger Kinga, nam razkazali kuhinjo in pokazali žar, na katerem so nam tudi spekli Whopperje.

Čez nekaj minut smo že uživali v hitroprehranski pojedini in vsi smo si bili edini: meso, pečeno na žaru ima reč res boljši okus kot konkurenčni burger. Seveda se nismo pozabili pofočkati na FourSquare-u in veselo omnomnomali ;)

Predstavniki Burger Kinga so povedali, da v prihodnosti načrtujejo širitev po drugih večjih slovenskih mestih, prve nove restavracije Burger King pa lahko pričakujemo že v leto 2011.

O Burger Kingu

BURGER KING® je bil ustanovljen leta 1954 in je druga največja prehranska veriga s hamburgerji na svetu. Sistem BURGER KING®, izhodišče hamburgerja WHOPPER®, upravlja več kot 12.200 restavracij in vsak dan postreže več kot 11 milijonov gostov v 76 državah na ozemljih po vsem svetu.

P.S.: Kakšne so cene hrane v Burger Kingu si preberite v članku Burger King na otvoritveni dan poka po šivih (P.S. dodan 10.3.2011).

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Burger King v Ljubljani od 10. marca 2011 (v prvem nadstropju Cityparka) - thumbnail

Burger King v Ljubljani od 10. marca 2011 (v prvem nadstropju Cityparka)

Foto: Davorin Pavlica