v rubriki dogodki:
.. / / / 27.04.2010 14:30

Dance Republic - Revolution: foto/video

Na Gospodarskem razstavišču je bilo včeraj spet noro - odvijal se je namreč prvi event serije Dance Republic, današnjemu prazniku primerno poimenovan Revolution. Gre že za tretji party na "Gospodarcu" v organizaciji LePlac Events - prva dva sta bila odlična Tiësto in Ferry Corsten.

Tokrat so se organizatorji odločili, da želijo preseči sami sebe in zato naredili kar 4 floore - na prvem je kraljeval house, na drugem trance, na tretjem techno, zunaj pa chill.

Zavoljo tega so morali največjo dvorano z ogromno dvojno zaveso razdeliti na dva dela. Le-ta je vseeno prepuščala dovolj glasbe, da veliko "DJ efektov" ni prišlo do pravega izraza, saj jih je prekrivala glasba z druge strani zavese. Techno plesišče pa je bilo precej majhno in iz neznanega razloga zelo tiho. Zanimivo, ravno tam, kjer pričakuješ najbolj glasno glasbo.

Glavna zvezda večera je bil švedski Axwell (član Swedish House Mafia), ki pa me je kar malo razočaral. Nemalokrat je namreč zavrtel namreč res komercialno komercialo izpred parih let (ala Destination Calabria), kar vsekakor ni dosegalo mojih pričakovanj.

Na drugem flooru pa sta bila glavna britanska Above & Beyond, ki sta sicer vrtela kot pričakovano, čeprav sem vseeno mogoče potihem upal na kaj več. Presenetila sta me edino s svojo aroganco, ko sta me z odra spodila z besedami "We are working here! F*** off!".

Poleg omenjenih, so vrteli še DJ Murphy, DJ Reaky, DJ Lexis, DJ Gumja, DJ Angel Anx, DJ Dean Deen, DJ Elyksir, DJ Crocy, DJ Blasch ter Tempterzz.

Skratka še en res izvrsten party, nestrpno pa že čakamo naslednjega iz sklopa Dance Republic.

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

 - thumbnail

Foto: Miha Rekar / mr.si