v rubriki dogodki:
.. / / / 28.05.2003

Darkwood Dub zazibali Gala Halo

Metelkova je bila prejšnji četrtek v znamenju Darkwood Duba, ki so svoje glasbene sposobnosti več kot dobro prikazovali v Gala Hali, sicer z nekajnajstminutno zamudo, a nič ne de. Koncert je navdušil skoraj (a ne čist') polno Gala Halo in nekaj šleparjev, ki so zamolklo verzijo koncerta "poslušali" kar čez zidove, pred Gala Halo.

Kaj naj povem o koncertu? Nič, Darkwood Dub res dobro žgejo, če ste ljubitelj miksa rock, reggae, dub, funk, disco muzike - bi (oz. ste) bili nad koncertom navdušeni. Le redki so zamešali dan in živeli v prepričanju, da Darkowoodovci prihajajo na Metelkovo v petek (Mirko, ber' ŽVPL bolj intenzivno :-)

Sumim, da zna bend narediti še večjo štalo, kot zadnjič, veliko večjo ... vendar bi jih bilo zanimi slišati & videti na večjem odru, pod odrom pa publika, malce bolj živa od tiste zadnjič. Prve vrste so sicer vneto stopicljale ob beatih benda in več kot vidno uživale, več gibanja pa Gala hala ni premogla. Le nemo zrtje v oder, pitje piva, kajenje reči in poslušanje benda. Ampak je b'lo vseeno super, jipiii, jeeee ...

Foto (c) em3r10.com

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Darkwood Dub - thumbnail

Darkwood Dub