v rubriki dogodki:
.. / / / 17.06.2002

Siddharta na tridesetem rojstnem dnevu Vala 202

Včeraj so kot zvezde celodnevnega praznovanja tridesetletnice Vala 202 nastopili Siddharta, tokrat tudi s pomočjo Simfoničnega orkestra RTV in ostalih gostov. Križanke so bile kljub dežju napolnjene do zadnjega kotička, Siddharta pa so zopet dokazali, da so še vedno skupina številka ena na sončni strani Alp.

Seveda gostov tudi tokrat ni manjkalo, že skoraj obvezen je bil Vlado Kreslin, presenetili so štirje basisti (Ven Jemeršič - režiser in basist, Anže "Dagi" Langus - tv voditelj in basist, Nikola Sekulovič - glasbeni poslovnež in basist, Jani Hace - po mnenju mnogih naš najboljši basist) in RunJoe, sicer tudi Hacetov soborec v Elevatorsih.

Simfonični orkester RTV Slovenija je "svojih" nekaj komadov izvedel vrhunsko, čarobno vzdušje je tu in tam "zmotila" mnogoštevilna publika, ki se ni hotela prepustiti poslušanju in je pri simfoničnih izvedbah Siddhartinih hitov. Je pa res, da je "pritegovanje zraven" domena vsake rockovske publike, zato v bistvu ni to nič tako slabega. Dobro pa bi bilo, če bi se Simfoniki na kakšnem od svojih koncertov izvedli še kakšn Siddhartin štiklc ...

To bi bilo na kratko o koncertu, slik je kljub nekaterim nevšečnostim več kot dovolj (v galeriji)!

Foto: em3r10.com

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Luc in Tomi - thumbnail

Luc in Tomi