v rubriki dogodki:
.. / / / 25.08.2010 15:26

Festival Panč 2010 - 2. dan

Drugi večer festivala je postregel z obilico smeha in za moj okus veliko bolj nasmejal občinstvo kot prvi dan. Drugi večer je otvoril mladi up stand-up komedije, Husein Šakanović, ki je navdušil občinstvo s svojimi zgodbami, ki jih je doživel kot delavec iz Bosne.

Naslednji je na oder stopil Hrvat, Domagoj Pintarič, ki je svoj nastop osredotočil predvsem na probleme današnje mlade družbe, predvsem probleme v medsebojnih odnosih ter nekatere neumnosti iz športnega področja.

Za njim je prišel “slavni kmet” Miki Bubulj, ki je predstavil nekaj iz dogajanje Kmetije Slavnih, ter kako so kandidate izbirali. Nato pa je nastopil eden od začetnikov slovenske komedije, Vinko Šimek, ki je postregel z odličnim nastopom in za na konec pripravil družbeno kritično pesem o slavnih osebah in politikih.

Po odličnem nastopu Vinka je na oder s plesno točko prišel Perica Jerkovič, ki je svoj nastop popestril s “playback” točko in po svoje razložil legendaren Ep o Gilgamešu.

Kot zadnji je nastopil Ivan Šarič, po novem voditelj hrvaške različice iskanja talentov, ki je na svoj način predstavil moško-ženske odnose ter o svojih prigodah ter telefonskih pogovorih z njegovo mamo.

Skratka res odličen drugi dan, ki je tisoč glavo množico pustil nasmejanih ust in jo odlično pripravil za tretji dan.

Jani Ugrin - avatar

Jani Ugrin / janiugrin.com

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 10.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 38 člankov.

 - thumbnail

Foto: Jani Ugrin / janiugrin.com